Gazdaság

2011.07.07. 20:02

Rendhagyó toborzó - Többen csatlakoztak a VOSZ Veszprém Megyei Szervezetéhez

Veszprém - Rendhagyó tagtoborzó összejövetelre invitált Gazsi Attila, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) Veszprém Megyei Szervezetének frissen megválasztott elnöke, aki egy munkareggelit követően ismertette elképzeléseit.

Tremmer Tamás

A meghívást elfogadók további információkkal gyarapodhattak, hiszen több őket érdeklő előadás is elhangzott. Gazsi Attila bemutatkozásában elmondta, hogy 2003-ban lépett be a VOSZ-ba, két esztendővel később Makai László mellett már társelnök lehetett a megyei szervezetben. 2006-ban megkapta az Év vállalkozója díjat is. Az új elnök szeretné megújítani a VOSZ megyei szervezetét, ehhez újabb tagokat toboroz. Elképzeléseit csak a vállalkozótársakkal együtt tudja megvalósítani.

Veszprém polgármestere, Porga Gyula hangsúlyozta, az önkormányzat célja a vállalkozóbarát város megteremtése. Szélesíteni kívánja a városban a vállalkozók körét, hogy ily módon lehetőség nyíljon a városi adóterhelés csökkentésére. E célt szolgálja az ipari park tervezett létrehozása is. Horváth Zsolt országgyűlési képviselő kitörési pontként értékelte a vállalkozók és a kormányzat együttműködését. Hitet tett az érték és a minőség megőrzése mellett. Szerinte előtérbe kell helyezni a helyben megtermelt, elkészített termékeket.

Az Új Széchenyi-terv célkitűzéseiről, a pályázati lehetőségekről tájékoztatott Wittmann László, a Közép-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség igazgatóhelyet-tese. Kifejtette, a régióban mintegy nyolcmilliárd forint pályázati pénz áll rendelkezésre. Krisán László, a Ka-Vosz Zrt. vezérigazgatója a Széchenyi-kártya kibővült lehetőségeiről adott átfogó információkat, valamint bemutatta a Demján Sándor VOSZ-elnökhöz köthető új magyar bankot is.

A rendezvényt követően többen csatlakoztak a szervezethez. A sikerre való tekintettel Gazsi Attila tervezi, hogy az összejövetelt megismétlik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!