Gazdaság

2012.01.23. 08:48

Vendégcsábítás külföldről is

Veszprém - A Balatontourist az idei szezon előtt húsz utazási vásáron vesz részt a Magyar Turizmus Zrt. nemzeti standjához kapcsolódva - tudtuk meg Vágó Ágnestől, a cég pr-menedzserétől.

Győrffy Árpád

Mint elmondta, tíz vásárra saját informátorokat is küldenek, a többihez megfelelő prospektusokat és más információs anyagokat biztosítanak. A fontosabb helyszínek között Utrecht, Stuttgart, München, Essen, Brüsszel, Koppenhága, Prága, Pozsony, Krakkó és Varsó szerepel. További húsz vásárra közvetítő partnerek segítségével juttatják el katalógusaikat, amiket minden fontos küldőország nyelvén elkészítettek.

A hollandiai Utrecthben a napokban zárult Vakantiebeurs turisztikai kiállítás különösen eredményes volt a cég számára, mert Balogh Ildikó, a révfülöpi Napfény kemping vezetője ezen vehette át a francia székhelyű Camping Cheque kiadó által adott Top Camping címet. A díjat 622 európai kemping közül 48 nyerte el, hazánkból egyedüliként a Napfény kemping.

Az 1979-ben létrejött, 1982 óta ezen a néven működő szálláshelynek nem ez volt az első sikere. Az ANWB holland kempingkatalógusban 2001-től, az ADAC-nál 2002 óta szerepelnek ajánlott kempingként. Az Alan Rogers angol, holland és német érdekeltségű katalóguskiadó 2004-ben a Napfény kempingnek ítélte az Év kempingje 2004 díjat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!