Gazdaság

2012.12.05. 12:39

Nincs megállás

A Balluff Kft. mindent megtesz az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés feltételeinek megteremtéséért.

Tremmer Tamás

Ennek érdekében bevezették, hogy nem csak ISO auditok alkalmával vizsgálják meg, miként felelnek meg a munkavédelmi, környezetvédelmi előírásoknak, tájékoztatott Ötvös Tamás ügyvezető igazgató.

A rendszeres bejárások alkalmával a saját munkavédelmi megbízottjuk, munkavédelmi képviselőjük az üzemorvossal együtt ellenőrzik a különböző gyáregységeket, technológiákat.

 



Munkavédelmi, balesetvédelmi szempontból is folyamatos a fejlesztés a Balluffnál

 

Ahol eltéréseket találnak, ott azonnal javaslatot tesznek: mit kell a biztonság, a mostani elvárásoknak, a jogszabályoknak megfelelően módosítaniuk. A szükséges lépéseket pedig azonnal megteszik. Ennek köszönhetően munkavédelmi, balesetvédelmi szempontból is folyamatos fejlesztés történik a gyárban.

Az ügyvezető igazgató arról is szólt, hogy bővült e szakterületekkel foglalkozók száma is. Míg korábban egy külső vállalkozó látta el a feladatot, jelenleg két főállású kolléga végzi a veszélyek azonosítását, intézkedések kidolgozását, oktatások lebonyolítását, munkavállalók szűrését és egészségnevelését.

Mindennek eredményeként egészséges környezetben, biztonságos munkakörülmények között, a jogszabályi előírásokat betartva dolgoznak a munkavállalók.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!