Gazdaság

2014.02.24. 18:30

Kevesebb vendéglőben torkoskodhatunk

Minden eddiginél kevesebb étteremben számíthatnak ötvenszázalékos árengedményre a vendégek a hagyományos torkos csütörtök akció során március 6-án.

Győrffy Árpád

A 2006 óta évente meghirdetett akció azzal akar vendéget csábítani az üzletekbe, hogy egész nap féláron adják a helyben fogyasztott ételeket, italokat. 2011-ben 55, 2012-ben 41, 2013-ban 35 üzlet kapcsolódott be megyénkből. Az idén 20 üzletet találtunk az akció honlapján. Igaz, a jelentkezési határidő még nem járt le, de korábban 10 nappal előbb már a véglegeshez hasonló volt a kínálat.

Alsóörsről a Halásztanya Étterem, Balatonakaliból a Fék Étterem, Balatonalmádiból a Határ és a Natúrkert Étterem, Balatonfűzfőről a Sirály és a Tó Vendéglő, Révfülöpről a Tóth Vendéglő, Sümegről a Deák Ferenc Vendéglő, a Scotti Udvarház, a Szent László Étterem és a Várcsárda, Szigligetről az Aranypatkó Vendéglő, Tihanyból a Tűzkert Étterem, Várpalotáról a Kastélydomb Étterem, Veszprémből az Óváros Vendéglő, a Kebab Mrs., a Lucifer 2 Pizzéria és az Elefánt Étterem, Zircről a Bagolyvár Fogadó, Zirc-Szarvaskútról pedig a Forest Hills Golf and Country Club Étterem szerepelt.

A körülményes keresés miatt előfordulhat, hogy még más is felkerült, de hétfőn délelőtt nem találtunk egy üzletet sem több korábban szereplő helyről, így Badacsonyból, Balatonfüredről, Csopakról, Pápáról, Tapolcáról, Tótvázsonyból, Döbröntéről, Bakonybélből sem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!