Gazdaság

2016.06.23. 15:59

Példaként szolgálnak - Vállalkozói sikertörténetek

Veszprém – Olyan tíz megyei vállalkozást mutatott be legújabb kiadványában a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (VKIK), amelyek a megtett útjukkal mások számára is modellül szolgálnak.

Tremmer Tamás

A rendszerváltáskor nem volt piaci múltja az országnak. Akik ebben az időszakban kezdtek vállalkozásba, talán maguk sem gondolták, milyen nehézségek várnak rájuk. De bármily rögös is volt az út, lehet jól működő sikeres vállalkozásokat felépíteni Veszprém megyében. Mindezt Markovszky György kamarai elnök hangsúlyozta, amikor bemutatta a VKIK legújabb kiadványát.

Markovszky György kamarai elnök hangsúlyozta, lehet jól működő sikeres vállalkozásokat felépíteni Veszprém megyében
Fotó: Penovác Károly

Ebben több hónapos munka során olyan teljesen magyar tulajdonú vállalkozásokat fűztek egybe, amelyek tevékenysége, teljesítménye egyaránt példaértékű lehet más vállalkozások számára. A kötetben az Alap Európa Kft. (Veszprém), az Árkossy Bútor Kft. (Herend), a Barabás Téglakő Kft. (Veszprém), a GNSZ Tervező Kft. (Nemesvámos), a Happ Fuvarozó és Szállítmányozó Kft. (Márkó), a Kókai Tömítéstechnikai Kft. (Ajka), az OOK-Press Kft. (Veszprém), a Pápai Asztalos Kft. (Pápa), a Prospektus Kft. (Veszprém), valamint a Vesz-Mont 2000 Kft. (Nemesvámos) szerepelnek.

A kamarai elnök moderálása mellett a vállalkozások vezetői, képviselői ismertették üzleti tevékenységeiket, a krízishelyzetekre adott válaszaikat, és érintették az utódlási kérdéseket is. Markovszky György jelezte, mindezzel sikeres vállalkozást teremtettek, amivel hozzájárultak a magyar gazdaság átalakításához, felemelkedéséhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!