Gazdaság

2013.08.22. 10:04

Készül a gazdasági kiadvány

Hetedik alkalommal készíti a Napló, a NAV és az iparkamara közös összefogással a gazdasági kiadványt, a TOP 100 + 100-at.

Tremmer Tamás

Az elmúlt évtized bővelkedett a magyar gazdaságot érintő izgalmas eseményekben. Hazánk megjárta a gazdasági krízis rögös útját, amely közben sok nem várt nehézséggel szembesült. A sorsfordító döntéseket követően és a világgazdasági válság lecsengése nyomán ma végre úgy tűnik, megfordulhat a válság óta tartó negatív tendencia. Apró jelek már észlelhetőek: csökken az infláció, ha szerény mértékben és ciklikusan is, de emelkedik az ipari termelés, hajszálnyival nő a kereslet.

A Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a NAV Veszprém megyei Adóigazgatósága, a KSH Veszprém megyei Igazgatóság, valamint a Napló szerkesztősége összefogásával immár hetedik alkalommal készük a Veszprém megyei megye előző évi gazdasági folyamatait, a kamara tevékenységét elemző kiadványt. Ebből kiderülhet: az országos folyamatok milyen hatással vannak Veszprém megye gazdaságár, hol tapasztalható fellendülés, mely iparágak maradtak még gúzsba kötve. A TOP 100 + 100 címmel megjelenő kiadványt november közepén, a hagyományoknak megfelelően ünnepélyes keretek között mutatjuk be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!