Gazdaság

2009.06.03. 02:28

Norvég munka is elérhető már

Megyei körkép - A balatoni idegenforgalmi szezont követően norvég munkalehetőséget kínálnak vendéglátós szakembereknek.

Tremmer Tamás

Nem várt lehetőséghez jutottak vendéglátós szakemberek. Norvégia több városába keresnek szakácsokat és felszolgálókat. A munka a balatoni szezont követően, szeptember 1-jétől indul. 

Az állás betöltéséhez elvárás a jó kommunikációs szintű angolnyelv-tudás (és/vagy egy skandináv nyelv ismerete), a szakképesítés, a csapatszellem, a pozitív hozzáállás. 

Szakácsoknál legalább öt év munkatapasztalat és a nemzetközi konyha területén való jártasság. A munka akár egy-két évig is tarthat, ezért nem árt, ha a jelentkezőben megvan a kiköltözési hajlandóság.

A részletes angol nyelvű kiírás megtalálható a www.afsz.hu oldalon, a Munkavállalás az EU/EGT tagállamokban címszó alatt, ezen belül az Állásajánlatok menüpontokban, Norvégia címszó alatt. 

A munkára az angol nyelvű önéletrajzot a rövid motivációs levél-lel együtt a bekesinekj lab.hu e-mail címre kell eljuttatni. Jelentkezési határidő június 5-e.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!