Halimba

2017.03.04. 11:10

Égett a kiszebáb

A február a halimbai iskolában a farsang jegyében telt. Az alsó és felső tagozatos diákok egyaránt jól szórakoztak a mulatságon.

Civil Tudósítónktól

Az alsó tagozatosok február 18-án, szombaton délután tartották farsangi mulatságukat. Minden osztály rövid zenés produkcióval lepte meg a közönséget. A jelmezes felvonulás és egyéni bemutatkozás során láthattunk olyan saját kezűleg készített jelmezeket is, melyek a szülők ötletességét, kreativitását bizonyította. A vidám tánc, mókázás után a büfében - az édesanyák, nagymamák szorgos kezeit dicsérő - finom sütemények várták a gyerekeket. Ezek után az osztálytorták elfogyasztása "már csak hab volt a tortán".

Halimbán is kiszebábégetéssel űzték el a telet Fotó: Valaczkai Pál

A felső tagozatosok február 25-én megrendezett Télbúcsúztató programját a diákönkormányzat szervezte Kovács Zsolt vezetésével. A télűző kiszebábégetést megelőzően a résztvevők csapatokat alkotva versengtek egymással. A mókás vetélkedő ügyességi feladatai mindenki nevetőizmát megmozgatták. A bál király- és királynőválasztás idei győztese Perger Sára 5. osztályos és Baksa Dániel 6. osztályos tanuló lett. Mindkét rendezvény az iskola szülői munkaközösségi tagjainak aktív közreműködésével és támogatásával valósult meg. A programot záró tombolasorsolásokon számos értékes nyeremény talált gazdára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!