Programok, rendezvények Veszprém megyében

Tudja meg, mi történik Veszprém megyében – programok, rendezvények, bulik, koncertek, sportesemények. Böngésszen és válogasson!

veol.hu

Augusztus 25 -28.

Veszprémi Utcazene Fesztivál

Augusztus 25-28. között rendezik meg idén a Veszprémi Utcazene Fesztivált. Részletes program >>

Augusztus 17-21.

Veszprémfest

Tom Jones, Jazz+Az és VeszprémFest Classic koncertek mellett jön az LGT sztárjaival színpadra lépő Zenevonat, a 25 éves jubileumát ünneplő Cotton Club Singers, valamint a Concerto Budapest Snétberger Ferenc és Roby Lakatos közreműködésével. Részletes program >>

Augusztus 14.

Pétfürdői családi nap

A pétfürdői önkormányzat és a Pétfürdői Közösségi Ház és Könyvtár augusztus 14-én, szombaton 10 és 18 óra között családi napot rendez a ligetben. Az érdeklődők kipróbálhatják a lovagoltatást, az agyagozást, a tudomány játékos tálalása által alkotott furfangos csodavilágot, a fanyűvők játszóházát, az arcfestést, a fafaragást, a mandalafestést, a szövést, a kosár- és papírfonást, a bőrözést, a lószőrékszer készítését, a drónos akadálypályát, az íjászatot, az erőmérő bikát és kalapácsot. A színpadon 15 órától a Zabszalma gyerekzenekar lép fel, 15.50-től a Kócos Artista Társulat, 16.40-től a Muskátli táncegyüttes, a Crystal Fitness, a Dance Action, a Kid rock and roll sportegyesület és az Eszterlánc Mazsorett Együttes, 18.30-tól a Langaléta Garabonciások. Várhatóan 19 óra után nem sokkal ad műsort a Band of Streets, 20 órától a Budapest Bár.

Augusztus 13–22.

Rozé, rizling és jazz napok

Száznál is több bor, és esténként három koncert szerepel az idei Rozé, rizling és jazz napok kínálatában. A fesztivált augusztus 13–22. között rendezik Veszprémben. A rendezvény idén is hű a korábbi évek szlogenjéhez, ugyanis tíz napra harminc borászat települ ki az Óváros térre, ahol harminc koncert lesz hallható, emelte ki Mészáros Zoltán, a VeszprémFest ügyvezető igazgatója. Hozzátette, a Rozé, rizling és jazz napok idén tizenegyedszer lesz ingyenes kísérőfesztiválja a VeszprémFestnek. Részletek >>

Augusztus 9.

Környezettudatos háztartásvezetés

Herend – Palotás Dóra előadását hallgathatják meg az érdeklődők augusztus 9-én, hétfőn 16 órától a Pesovár Ernő Művelődési Házban. A környezettudatos háztartásvezetés – zöldülő háztartás című előadás témái lesznek: iskolakezdés zöldebben, környezettudatosság a fürdőszobában, minimalizáljuk az ételhulladékot, vásárlás csomagolásmentesen, tartós eszközök-mosható pelenka és környezettudatos háztartásvezetés.

Augusztus 7.

Orgonák éjszakája Balatonkenesén

Az Orgonák éjszakája országos programsorozat augusztus 7-én, szombaton Balatonkenesére érkezik. Szeles Péter tart ingyenes orgonakoncertet a Magyarok Nagyasszonya-plébániatemplomban a felújított Mayer Albert-orgonáján 20.30 órai kezdéssel.

Országos gépész találkozó

Szentgál – Augusztus 07-én, szombaton 10-től 18 óráig országos gépész találkozóra várják az érdeklődőket a Kút-völgybe, a Cinca partján. 10 órakor szabadtéri stabilmotor kiállítással és gépbemutatóval kezdődik a programsorozat. 11-től traktoros felvonulást rendeznek a település utcáin. Az ebédet követően, 13 órakor működés közben lesz látható a régi aratásokon használt cséplőgép. 14 órától a Gyerek sarokban kiderül, hogy mivel játszottak a gyerekek 50 évvel ezelőtt. 15-től-17 óráig lovas fogatozásra várják a helyiek az érdeklődőket.

Augusztus 6.

Falunap dixiezenével Lesenceistvándon

A falunapot augusztus hatodikán és hetedikén rendezik, a sztárvendég a Happy Dixieland Band együttes lesz. Hatodikán Őri Jenő és Román Iván koncertjével kezdődnek a programok a Kultúrháznál 18 órakor, másnap szentmise, pörköltfőző verseny, kiállítás, pantomim, a Batsányi Táncegyüttes műsora, majd éjszakai zene várja a vendégeket. A dixiemuzsika 20 órakor kezdődik.

Fran Palermo koncert – vendég: DLRM Szentbékkállán

Az indie/rock 'n' roll egyik legfontosabb hazai helytartója, a Fran Palermo ad feelinges nyáresti koncertet a szentbékállai Pegazus bárban.

HELYSZÍN

Szentbékkálla, Kossuth utca

IDŐPONT

2021 aug. 6. 18:00 – 22:00

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!