15°
19°

Borosta

4 hónapja
Veszprém - Első hallásra nehezen férhet meg egymással a zenészmúlt és az online-specialista szakma, ám Baráth Péter, a Napló online technikai support managere, a Rubber Puppet szólógitárosa a bizonyíték rá, hogy a kettő nem zárja ki egymást.
1 éve
Veszprém - Véh Balázs neve ismerősen cseng a sportszerető közvélemény előtt. A fiatalember bebizonyította, a sportpályafutás után is van lehetőség karrierépítésre, amit Az Év Vállalkozója 2015-díj fémjelez.
1 éve
Az állatok és a természet szerelmesének kell lennie annak, aki sólymokkal foglalkozik. A mindennapi törődés nem pusztán az etetésükből áll, röptetni kell őket, hogy edzésben legyenek.
1 éve
A nagykorúság határán, egy lelkes kis fiúcsapat birkózóizmai pattanásig feszülve várták, hogy erejüket a sok edzés után végre összemérhessék: a régen várt nagy versenyre készültek.
1 éve
Közel húsz éve élnek ugyanolyan szeretettel a hivatásuknak a Nádai-testvérek, akik szinte azonos pályát jártak be ez idő alatt a tűzoltóságnál. Megrázó és kicsit viccesebb történetekről is mesélt a veszprémi, illetve fűzfői tűzoltóparancsnok.

Legolvasottabb

1
Fókuszban a közlekedés
2
Két autó ütközött, az egyik az árokba csapódott Zirc és Csesznek között
3
Beteg kislánynak kérnek segítséget az úrkúti focisták
4
A Füred nyerte a megyei rangadót
5
EDWARD Nap: senki ne haljon meg az utakon!
Az anyatejnek nincs párja
Újra nő a szoptató édesanyák száma, de nem eléggé
Koncert / 1 órája
Majdnem valaki címmel Udvaros Dorottya a MOM-ban énekel
A szeptember 29-i esten Hrutka Róbert zenekara kíséri majd az előadót.
Gyász
Fájó szívvel tudatjuk, hogy *GARAI ZOLTÁN* életének 74. évében elhunyt. Temetése 2017. szept. 27-én 12 órakor lesz Fehérváron a Béla úti temetőben. A gyászoló család
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *BORSZUK JÓZSEFNÉ* *szül.: Esső Mária* 58 éves korában elhunyt. Kérésének megfelelően temetése szűk családi körben történik. Gyászoló család
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *ÖZV. DR. GYÖKÖSSY JÓZSEFNÉ* *szül.: Kőszegfalvy Katalin * 86 éves korában elhunyt. Temetése 2017. szeptember 27-én 15 órakor lesz Győrben a Szabadi úti temetőben. Köszönjük mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, gyászunkban együttérzéssel osztoznak. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család
gyorshajtás / 2 órája
Pénzbírságot kapott Hollandiából – ahol sohasem járt
Polgár Tibor
2 órája
Csendéletek, tájképek, absztrakt és avantgárd a Kogart új kiállításán
Sági Ági
nivegy-völgy / 3 órája
Tart még a szüret, most már a borászokon múlik a minőség
Sági Ági
Még nagyobb baj jöhet / 3 órája
Gátszakadás fenyeget, tízezreket kellene evakuálni Puerto Ricón
3 órája
Milyen, ha egy párkapcsolatban többen vannak kettőnél?
Schmidthoffer Eszter
Zsaruk kétkeréken / 4 órája
Motoros rendőrök: a biztonság szolgálatában!
Kovács Erika