16°
17°
10°

Otthon

3 hónapja
VESZPRÉM A kertek kialakításakor a természetet és az épített környezetet próbáljuk olyan egységbe hozni, hogy egy kényelmes, saját elképzelésünket megvalósító, ugyanakkor a természet szépségét is érvényesülni engedő teret kapjunk.
4 hónapja
Szinte minden szakmában, a virágkötőknél is hiány van, külön köszönet, hogy bevállalták az átképzést és rövid idő alatt elsajátították a szakmát, az iparostársadalom örömmel várja önöket.
4 hónapja
Egy kis kertben, erkélyen is csodákat művelhetünk a virágokkal, ha megfelelően gondozzuk azokat. Ezt bizonyítja Hegedűs Miklósék udvara is, ahol a feleség, Marika neveli a gyönyörű virágokat.
4 hónapja
VESZPRÉM - Szálka Saci lakberendező szerint a fürdőszoba - csakúgy, mint a konyha - komoly napi igénybevételnek van kitéve.
4 hónapja
A költségek határa ilyenkor persze a csillagos égig is érhet, de vannak apróságok, amelyekkel sokat spórolhatunk és elismeréseket szerezhetünk a családtagok, vendégek részéről.

Legolvasottabb

1
Magyar Kupa: Micsoda izgalmak a Füred meccsén!
2
Csabrendek tiszteli az időseket, könyvet ad ki emlékeikből
3
Pepperl+Fuchs Kft.
4
SAPA
5
Digitális gázasszisztens Androidra és iPhone-ra (x)
Felvonulás
Szauer Annamária
Egy csipetnyi reformkor Balatonkenese szívében
Kenyai siker / 15 perce
Az olimpiai bajnok Kipchoge nyerte a Berlin Marathont
A férfiaknál az olimpiai bajnok Eliud Kipchoge nyerte a vasárnap rendezett 44. Berlin Marathont.
Gyász
Fájó szívvel tudatjuk, hogy *GARAI ZOLTÁN* életének 74. évében elhunyt. Temetése 2017. szept. 27-én 12 órakor lesz Fehérváron a Béla úti temetőben. A gyászoló család
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *BORSZUK JÓZSEFNÉ* *szül.: Esső Mária* 58 éves korában elhunyt. Kérésének megfelelően temetése szűk családi körben történik. Gyászoló család
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *ÖZV. DR. GYÖKÖSSY JÓZSEFNÉ* *szül.: Kőszegfalvy Katalin * 86 éves korában elhunyt. Temetése 2017. szeptember 27-én 15 órakor lesz Győrben a Szabadi úti temetőben. Köszönjük mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, gyászunkban együttérzéssel osztoznak. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család
Pályázat / 1 órája
Szebbé tehetitek a magyar vasutat, ha van pár jó rajzos az osztályotokban
Szüret idején / 1 órája
Elvileg nem kell választani az ivás és a biciklizés között, ám érdemes
Otthon / 2 órája
Hogyan válasszunk ágyneműt?
megye i. / 3 órája
Ötöt lőtt a Füred, négyet a Tihany
Horváth Gábor
baleset / 3 órája
Felborult egy katamarán Alsóörs előtt
Kovács Erika
Játéklopás / 3 órája
Ellopta a szobatársa játékát Veszprémben
police.hu