busz

2019.10.31. 15:34

Rendkívüli járatokat indít a V-Busz Veszprémben

2019. november 1-én, 2-án és 3-án a temetők jobb kiszolgálásának érdekében három rendkívüli járatot indít a V-Busz Veszprémben.

busz helyijárat illusztráció

Fotó: Balogh Ákos/Napló

4B autóbusz

A rendkívüli járat Haszkovó forduló-Vámosi úti forduló között közlekedik, 30 percenként. Az autóbuszok a Komakút térig a 4/4A autóbuszok útvonalán, majd ezt követően a József Attila utcán közvetlenül haladnak a Temető felé, tehát a Szegfű utcáig nem érintik a 4A megállóhelyeit.

5A autóbusz

A rendkívüli járat Kádártai úti forduló-Tüzér utcai forduló között közlekedik, 60 percenként.

11A autóbusz

A rendkívüli járat Kádártai úti forduló-Vámosi úti forduló között közlekedik 60 percenként. Az autóbuszok a Vámosi úti forduló és a Budapest úti megállóhely között a 11-es útvonalán közlekednek, majd a Kádártai útra fordulva a Bolgár Mihály utcai megállóhelynél állnak meg és ezt követően érik el a Kádártai úti forduló megállóhelyet.

A V-Busz valamennyi további járatán pénteken, szombaton és vasárnap a hétvégi menetrendek lesznek érvényben. A rendkívüli járatokon is a V-Busz Kft. által kibocsátott jegyek és bérletek érvényesek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!