triatlonverseny miatt

2018.09.14. 16:00

Több helyen is forgalomkorlátozásra számíthatunk szombaton

Ideiglenes forgalomkorlátozások lesznek triatlonverseny miatt Veszprém megyében szombaton, közölte Aradi Virág megyei rendőrségi sajtóreferens.

Kovács Erika

2018. szeptember 15-én 7 óra 30 perc és 18 óra között a verseny miatt forgalomkorlátozásra lehet számítani. Balatonfüreden a Germering utcában teljes útlezárás lesz, a 71-es számú főúton a Balatonfüred, Germering utcai kereszteződésnél a mezőny áthaladásának idejére szintén lezárják az utat.

A 71-es számú főúton a Balatonfüred, Germering utcai kereszteződéstől a 73-as számú főút kereszteződéséig félpályás útlezárás lesz.

A 73-as számú főúton a 71-es számú főút kereszteződésétől a felsőörsi elágazóig teljes szélességében lezárják az utat, oda csak a csopaki lakosok, a megkülönböztető jelzést használó-, és a tömegközlekedési járművek hajthatnak be.

Veszprémfajszról a 73-as főút felé nem lehet közlekedni. A rendőrség által javasolt terelőút:Veszprém felől: Felsőörs, Paloznak, Csopak, Balatonfüred. Balatonfüred felől Balatonalmádi felé: Balatonfüred Arácsi út, Csopak, Paloznak, 71-es számú főút.

A járművezetők az adott útvonalon a járműveikkel ne várakozzanak az úttestesten, és fokozott figyelemmel, a megváltozott forgalmi rend szerint közlekedjenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!