jó tudni

2019.09.27. 15:47

Veszprém megye több szakaszán is vonatpótló buszok fognak közlekedni

Vasúti pályafelújítások, karbantartások és fejlesztések miatt egyes vasútvonalakon a személyszállító vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, bizonyos szakaszokon vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.

Forrás: Illusztráció

A Győr–Veszprém vonalon október 11-től 19-ig éjszakánként pályakarbantartást végeznek. Emiatt egy esti és egy hajnali vonat helyett Győr és Bakonyszentlászló állomás között pótlóbuszok közlekednek.

Október 14-től 19-ig a Pápa–Csorna között, a vonal teljes hosszán pótlóbuszok szállítják az utasokat a Pápa és Szany-Rábaszentandrás állomás közötti karbantartás miatt.

A Székesfehérvár–Balatonfüred– Tapolca vonalon, december 12-ig éjszakánként pályakarbantartást végeznek. Emiatt Székesfehérvárról Tapolcára 3:35-kor és Balatonfüredre 22:54-kor, továbbá Tapolcáról 20:15-kor, Balatonfüredről 3:04-kor és 21 órakor induló személyvonat utasait Székesfehérvár és Balatonfüred között pótlóbuszok szállítják.

A részletes menetrend megtalálható a www.mavcsoport.hu internetes honlapon a Vágányzári hírekben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!