Plus size

2018.04.07. 09:21

Sosem érdekelt mások véleménye

Falusi Mariann, ha fogyókúrázik, azt is csak a maga kedvéért teszi.

Budapest, 2017. december 21. Falusi Mariann az Álomutazó címû családi mesemusical jelmezes fotóspróbáján a BOK Sportcsarnokban 2017. december 21-én. Az elõadást Juronics Tamás rendezte és koreografálta, bemutató december 26-án. MTI Fotó: Mohai Balázs

Fotó: Mohai Balázs

Falusi Mariann nem követi, hanem csinálja a divatot, és ha fogyókúrázik, azt is csak a maga kedvéért teszi. Az énekesnővel egy plus size divatbemutatón találkoztunk, ahol konferansziéként humorával vitte a műsort, de azért komolyabb témákról is beszélt – írja a Borsonline.

Mennyire ért azzal egyet, hogy jelenleg a média még nem annyira befogadó a plus size mo­dellekkel szemben, és in­kább a fitneszéletmódot hirdeti?

Úgy gondolom, hogy a médiának egy csomó dologra nagyon rossz befolyása van. Ezek közé tartozik, hogy rettentô szélsőségesen hirdetik – már-már idegesítően – az egészséges életmódot.Szerintem a természetes és egyszerű életvitelt kell megtalálni. Persze nem árt, ha mozog az ember, és néha odafigyel a táplálkozásra, de mindig úgy kell élni, ahogy éppen nekünk jólesik.

Egyszóval a természetesség híve.

Igen, persze amikor túl sok a stressz vagy rossz kedvem van akkor felszaladnak rám is a kilók, de ezt azzal nem lehet semmissé tenni, ha az ember megpróbálja leplezni. Fel kell vállalni, és amikor elérkezik az a lelkiállapot, hogy az ember tud adni az egészségére, akkor éppen arra kell figyelni.

Volt rá példa, hogy zavarták a pluszkilók?

Nem vagyok ebben hisztérikus. Volt, hogy lefogytam húsz kilót, aztán visszajött harminc. De amikor fogyózom, az akkor is önmagam miatt van. A mások véleménye sosem érdekelt. Aki nagyon ráér és nem igazán tudja felmérni a saját lehetőségeit, az a címlapalakokra hagyatkozik, de ezt nem szabad.

Mennyire szokta követni az itthoni divatot?

Egyáltalán nem szoktam. Múltkor bementem az egyik outletbe, megálltam egy ruhabolt ajtajában és megkérdeztem, van-e itt valami az én méretemben. Egy hölgy azt válaszolta: Ma­riann, te magad vagy a divat, mi a francnak akarsz itt vásárolni? Az öltözködésben is az a lényeg, hogy megtaláljuk a belső harmóniánkat. Én például imádom a színeket, a harsány dolgokat és eszerint öltözködöm. Az, hogy mi a divat, mit hordanak mások, nem izgat. Mi a Pa-Dö-Dővel harminc éve ugyanazt képviseljük a zenénkben is, és soha nem érdekeltek minket az aktuális trendek.

Borítókép: Falusi Mariann az Álomutazó című családi mesemusical jelmezes fotóspróbáján a BOK Sportcsarnokban 2017. december 21.

MTI Fotó: Mohai Balázs

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában