baleset

2018.06.12. 10:10

Adás előtt karambolozott Marsi Anikó

A Tények híradósa szerencsésnek mondhatja magát, ugyanis komolyabb sérülés nélkül szállt ki az autójából.

Csak a profizmusának köszönhető, hogy a TV2 nézői semmit nem vettek észre abból, ami a műsorvezetővel történt. Anikó néhány héttel ezelőtt szenvedett autóbalesetet, amikor éppen a munkahelyére tartott az autójával. Ám mivel panaszkodni nem szeret, személyi sérülés pedig szerencsére nem történt, még a kollégáinak sem szólt volna a szerencsétlen esetről. A munkatársaknak azonban feltűnt, hogy nem ért be olyan korán, mint máskor, így többen elkezdtek aggódni érte. Az esetről a HOT! magazint először egy, a helyszínen jelen lévő szemtanú tájékoztatta, ezek után a kétgyermekes édesanya is elmesélte, hogyan élte meg a történteket, amikor önhibáján kívül balesetet szenvedett – írja a lap összeállítása alapján a Vasárnap Reggel.

Éppen úton voltam a munkahelyemre, hogy elkezdjek készülni az esti adásra. Sajnos ilyen esetek nap mint nap előfordulnak. Szerencsére senki nem sérült meg, és igazán csak ez a lényeg

– kezdte a híradós műsorvezető.

Durva karambolok

Judy, 1998. december

Az énekesnőnek alig maradt ép csontja, az orvosok egy hónapig küzdöttek az életéért, azóta számos műtéten esett át, és bár a korábbi arca teljesen megváltozott, 36 operáció után is elmondhatja magáról, hogy jól érzi magát a bőrében.

Stohl András, 2002. július, 2010. május

Az első baleseténél újra kellett éleszteni, minden bordája eltört, a tüdeje kilyukadt. Nyolc évvel később, amikor két ember is megsérült miatta, néhány hónapra börtönbe is került.

Rékasi Károly, 2015. június

Amikor a motorját elsodorta egy autó, örökre megváltozott az élete. A rendőrség két évig nyomozott, a színész súlyos sérüléseket szenvedett, kilencszer operálták.

Várkonyi Andrea, 2016. november

Zöldre váltott a lámpa, amikor a műsorvezető – aki férfiakat megszégyenítő ügyességgel kezeli a volánt – elindult, de váratlanul egy furgon csapódott belé egy olyan helyszínen, amit a fővárosiak halálkereszteződésnek neveznek. Szerencsére apró zúzódásokkal megúszta a balesetet.

Történhetett volna azonban rosszabbul is! Anikó éppen egy forgalmas útszakaszon, a Thököly és a Stefánia út kereszteződésében haladt, amikor ütközött, miután a mellette haladó autó szabálytalanul besorolt elé.

A tömött 7-es busz utasai és a vezetője is pontosan látták, hogy mi történt, de sajnos így sem tudta senki felidézni a balesetet okozó autó rendszámát. A vétkes sofőr pedig elhajtott, nem törődve azzal, hogy milyen károkat és sérüléseket okozhatott.

Zuglóban, a Thököly úton mentem, egy piros lámpánál a középső sávban várakoztam. A jobb oldalon mellettem egy busz állt, a bal oldalon pedig, ahonnan csak balra lehet kanyarodni, egy másik autó. Ahogy zöldre váltott a lámpa, mindhárman elindultunk, de az az autó, amelyik csak balra kanyarodhatott volna, váratlanul bevágott elém. Hogy elkerüljem a karambolt, jobbra húztam a kormányt, ekkor ütköztem a busznak. Sem én, sem senki más nem sérült meg szerencsére. Aki nagyvárosban vezet hosszú évek óta, az tudja, hogy ez velejárója a hétköznapi autóvezetésnek

– elevenítette fel a történteket Anikó.

„Óvatos duhaj vagyok”

Az elmúlt években, amióta visszatért a képernyőre, az édesanya nemcsak autóval, de repülővel is sokat utazik. Így gyakran láthatja a külföldön élő férjét és fiait, akiket mindennél jobban szeret. Idén februárban, amikor villám csapott a repülőgépébe, bebizonyította, hogy a levegőben sem egy pánikolós alkat.

Lassan két évtizede vezetek, volt már részem néhány ilyen vagy ehhez hasonló szituációban, de szerencsére egyik sem volt komoly. Őszintén szólva, ez annak is köszönhető, hogy én óvatos duhaj vagyok az utakon, és amennyire tőlem telik, próbálom megelőzni az ilyen eseteket. Ezúttal sem kerültem sokkos állapotba, de sajnos annyi lélekjelenlétem azért nem volt, hogy leolvassam a balesetet okozó autó rendszámát. Hála Istennek, mindent gyorsan el tudtunk intézni a helyszínen, az autóm sem sérült meg túlságosan, így időben folytatni tudtam az utamat a Tények stúdiójába.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában