Németh Kristóf

2018.08.31. 15:06

A fia jobban bírja az edzéseket!

A Fórum Színház igazgatójának sokéves gyakorlata van abban, hogyan lehet beilleszteni a sportot a család életébe.

Budapest, 2016. április 13. Németh Kristóf színész, szinkronszínész a Hogy volt?! címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A mûsorban Földessy Margit Balázs Béla-díjas színésznõ pályafutását, szerepeit idézték meg. MTVA Fotó: Zih Zsolt

Fotó: Zih Zsolt

A színész a fiával együtt mindennap mozog, hogy fitten tartsák magukat, és megőrizzék az egészségüket. Kristóf a gyereket sem hagyja ki az edzésterv összeállításából, meghallgatja Lóci ötleteit is. Németh Kristófnak, a Fórum Színház igazgatójának sokéves gyakorlata van abban, hogyan lehet beilleszteni a sportot a család életébe – írja a Vasárnap Reggel.

Ha időm engedi, akkor mindennap sportolok a családommal. A fiammal, Lócival annak idején babaúszásra jártunk, innen ered a víz és a vízi sportok iránti szeretete. Ma is szoktunk uszodába menni. De emellett teniszezünk, erőléti gyakorlatokat végzünk, lőtérre járunk, síelünk, vízisízünk, pingpongozunk: mindenevők vagyunk – mesélte Kristóf.

A színigazgató a fiától úgy látja, hogy a mai srácok bátran használják az internetet, és onnan merítenek ötleteket, ha sportról van szó.

Súlyzós gyakorlatokat nem csinálhat egy tízéves fiú, de saját testsúlyos feladatokat bátran: végezhet például felülést, fekvőtámaszt, húzódzkodást. Lóci már stramm nagyfiú, jobban bírja az edzéseket, mint én.

Imádja megosztani az ötleteit, és ő maga is keresgél az interneten különböző gyakorlatokat. Mindemellett szeptembertől folytatja az iskolában a kosarazást és a focizást. A szülő felelőssége, hogy eleget sportoljon a gyereke. Én úgy gondolom, mindent megteszek azért, hogy a fiam jól érezze magát és egészséges legyen – árulta el a Barátok közt egykori sztárja.

Borítókép: Németh Kristóf színész, szinkronszínész a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A műsorban Földessy Margit Balázs Béla-díjas színésznő pályafutását, szerepeit idézték meg.

MTVA Fotó: Zih Zsolt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában