táncos lábak

2018.12.22. 21:35

Diana nyomába lépett Sarolta hercegnő

Ő is balettozni tanul.

Bridesmaid Britain's Princess Charlotte of Cambridge (L) and pageboy Prince George of Cambridge wave off Britain's Princess Eugenie of York and Jack Brooksbank at St George's Chapel, Windsor Castle, in Windsor, on October 12, 2018 after their wedding ceremony. (Photo by Victoria Jones / POOL / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Victoria Jones

Bár a brit hercegi pár, Vilmos és Katalin kislánya sajnos nem ismerhette 1997-ben, autóbalesetben elhunyt nagymamáját, a szülők mégis kedves gesztussal emlékeznek meg a szívek királynőjéről: balettórákra járatják gyermeküket, Saroltát.

A Bors szerint Vilmos herceg gondoskodik róla, hogy gyerekei, György, Sarolta és a kis Lajos minél jobban megismerjék Dianát, ezért rengeteget mesél nekik róla. Katalin olykor-olykor Diana ékszereit viseli, és most hároméves kislányuk is belekóstolhat az életébe.

Diana ugyanis a lap szerint gyermekkora óta balettozott, és állítólag csak 179 centis magassága miatt tanácsolták el a pályától. Nagy kudarcként élte ezt meg, és biztosan boldoggá tenné, ha látná, Sarolta osztozik a szenvedélyében. A Harper’s Bazaar című portál úgy tudja, Sarolta az iskolában úszást és gimnasztikát is tanul.

Borítókép: Sarolta hercegnő és bátyja, György herceg Windsorban, Eugénia hercegnő esküvőjén idén ősszel

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában