Derűlátó

2019.03.02. 12:26

Király Linda daganattal küzd, de javul az állapota

Az énekesnőt egy csapat szakértő segíti, és bár a műtétet nem vállalja, gyógyszeres kezelése eddig is látványos sikereket hozott.

Budapest, 2012. február 7. Király Linda énekesnõ az Összefogás Koncert Magyarországért elõadás beharangozó sajtótájékoztatóján. Összefogás címmel koncerteket szerveznek a magyar államadósság csökkentése érdekében: a február 19-i gyõri és budapesti program fõvédnöke Borkai Zsolt, Gyõr fideszes polgármestere, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, a bevétel az Összefogás az Államadósság Ellen Alap számlájára kerül. MTI Fotó: Földi Imre

Forrás: MTI

Fotó: Földi Imre

A súlyos hormonális betegségével harcoló énekesnő látványos fogyásnak indult – adja hírül a Bors Online. A portál interjút készített Király Lindával, aki e problémája ellenére csupa örömteli dologról számolt be. „Jó helyen vagyok az éle­temben, a karrierem új állomáshoz érkezett: új magyar nyelvű lemezem mellett két nagyköltségvetésű hollywoodi filmhez is főcímdalt énekelek: az egyiknek Leonardo DiCaprio a producere” – mesélte az énekesnő.

Elmondása szerint a betegségéből eredő változásokat inkább állapotnak fogja fel, és kiváló orvosok segítik.

Linda elárulta azt is, hogy három gyógyszert szed: a pajzsmirigyre, a daganat zsugorítására és az inzulinrezisztenciájára. „Emellett vitaminkúrán vagyok. Kiváló orvosi csapat van körülöttem, fizikailag és lelkileg is elindult a változás. Nem tudom, mennyit fogytam, nem szeretném a mérlegen stresszelni magam. Létezik egy műtéti megoldás is, de nekem a gyógyszeres a jobb. Bizonyos esetekben túl kockázatos lenne, például élethosszig tartó hormonpótlásra lehet szükség” – magyarázta az énekesnő.

Borítókép: Király Linda énekesnő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában