Hitvallás a szeretetről

2019.04.22. 08:24

Caramel: az erkölcs csak Istentől eredhet

Az egyik legsikeresebb hazai popsztár arról is beszélt, hogy már fiatalon kereste azt, és rá is talált az életét irányító isteni erőre.

Budapest, 2017. július 25. Molnár Ferenc Caramel interjút ad a Magyar Távirati Irodának egy budapesti fotóstúdióban 2017. július 24-én. Az énekes, dalszerzõ hetedik, stílszerûen 7 címû stúdiólemezét a Budapest Parkban mutatja be július 28-án. MTI Fotó: Mohai Balázs

Forrás: MTI

Fotó: Mohai Balázs

Molnár Ferenc Caramel a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában úgy fogalmazott: Az emberbe beleszületik a szeretet. A műsorról összefoglalót közlő hirado.hu idézi az énekest, aki szerint az alapvető erkölcsi normák, mint a szeretet, egyértelműen Istentől erednek, hiszen az erkölcsre az evolúció nem lehet magyarázat, az pont ennek az ellentettjéről szól.

Az evolúció során ugyanis pontosan azt tapasztalhattuk, hogy mindig az győz és az marad az életben, aki erősebb, illetve azt, hogy az erősebb szinte minden esetben elpusztítja a gyengébbet

– mondta.

Az énekes úgy vélekedett, csak olyan hozzáállás éri meg az életben, ami gyümölcsöt terem. Ami rombol, gonoszságból, bántásból és negativitásból fakad, az nem tesz jót az életünknek, hiszen az csak a halálba vezet és pusztít – fogalmazott. Aki negatívan éli életét, és nem szeretetteljesen, az nemcsak magát pusztítja belülről, de környezetét is – tette hozzá.

„Akinek a szeretet a reflexe, és szeretettel közelít másokhoz, az bármilyen helyzetben tud a lelkében gyümölcsöt teremteni” – hangsúlyozta.

A tehetségről szólva az énekes elmondta: ő úgy látja, minden ember kap tehetséget Istentől.

A tehetség egy olyan visszaigazolás, ami bizonyíték az isteni szeretetre. Az énekes szerint sokkal több dologban vagyunk tehetségesek, mint nem, a tehetség pedig arról szól, hogy saját magunknak okozzunk örömet, hogy sikereket érünk el. Hozzátette: dalszövegeibe reflex-szerűen nem ír le semmi olyat, ami romboló vagy káros lenne, hiszen tudja, hogy szavainak és kijelentéseinek súlya van.

A teljes cikk a hirado.hu oldalon olvasható.

Borítókép: Molnár Ferenc Caramel interjút ad a Magyar Távirati Irodának egy budapesti fotóstúdióban 2017. július 24-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában