Családvarázs

2019.04.04. 07:02

Zoltán Erikáék állandóan együtt vannak – nekik így működik

Kockázatos az ismert szülők nyomdokaiba lépni? Zoé, Zoltán Erika és Kátai Róbert lánya esetében a válasz: nem! Sikeres tánctanárként dolgozik, sőt, sokszor a szüleivel együtt is fellép! A Családvarázs legújabb része a sztárcsaládhoz látogatott el, a filmben exkluzív archív felvételek is láthatóak Zoltán Erikáék esküvőjéről.

„Megérte nekem kivárni a megfelelő embert, aztán megérte megvárni, hogy a megfelelő ember azt mondja, most már lehet közös gyerekünk” – mondja Zoltán Erika férje oldalán a néhány perces videóban.

A két énekesnek nagyon jó kapcsolata van lányával, Zoéval, aki hatodik éve dolgozik tánctanárként, és közös koncertjeiken, klipjeikben is rendszeresen szerepel.

„Egy angyalt pottyantottak közénk az égiek. Ő hihetetlenül jó kislány a megfelelő érzékenységgel, a megfelelő ésszel és humorral”

- mondja lányáról a büszke édesanya.

Zoé hároméves kora óta táncol, és ő volt az, aki az első pillanattól kezdve mindig az első sorban állt, aki mindig tudta a koreográfiát, aki sohasem nézett se jobbra, se balra, hanem éppen őt követte a többi gyerek.

https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=30B2SIFXq5M&fbclid=IwAR2nWyK0Do6BWKdzRI_DHKI5nQB7seknr71LO-CSe3chqD3vUbgmiYG-ha0&app=desktop

Szülei elárulják, gyermekük születése után nagyot fordult a világ, más lett az életük, és minél több időt töltöttek hármasban, egyre nyilvánvalóbb lett, mennyire nem csak róluk, szülőkről szól már az élet, hanem az első mindig a gyermekük, és csak utána jön, hogy ők mit, mikor és hogyan szeretnének.

Zoltán Erika Kátai Róbertről elmondja, ha párja nem lett volna vele az elmúlt 29 évben, nem tartana ennyire előre a karrierjében. Férje hozzáteszi: a mai napig mindenhova együtt mennek, mindent együtt csinálnak.

És hogy miként bírják azt, hogy állandóan együtt vannak? „Rossz a kérdés” – feleli az énekesnő, mert bár nem biztos, hogy ez a hosszú házasság titka, de az biztos, hogy nekik így működik.

Borítóképünk kivágás a fenti videóból

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában