Edda

2019.05.06. 08:34

Ultimátumot adott zenésztársainak Pataky Attila

Már ja­vá­ban ké­szül a május végi kon­cert­jére az Edda Művek. Pa­taky At­tila nem bízza a vé­let­lenre, vas­kezű front­em­ber.

Budapest, 2015. április 12. Pataky Attila, az Edda Mûvek énekese az együttes 40. születésnapját ünneplõ jubileumi koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2015. április 11-én. MTI Fotó: Illyés Tibor

Forrás: MTI

Fotó: Illyés Tibor

Pataky Attila az idő múlásával sem hajlandó lejjebb adni. Az énekes szerint a közönség megérdemli, hogy mindig a legjobbat kapja. És bár igaz, hogy már az együttes tagjai sem fiatal srácok, a profizmusukat senki nem kérdőjelezheti meg – írja a Ripost.

Az Edda frontembere elárulta, szigorú szabályok mentén készülnek a májusi nagykoncertre.

„Edda zúzda metál módra! Nagyon régi vágyunk volt, hogy áthangszerelve, metál stílusban adjunk elő néhány slágert”

– kezdte az énekes, aki szerint már az előkészület is egy valódi zúzdához hasonlít.

„Több mint egy éve tart a felkészülés. Fontos a helyszín, a látvány és persze a dalok. Nem tudtunk könnyen megegyezni a fiúkkal, hiszen körülbelül 230 dalunk van, abból kiválasztani a legjobb 22-t valódi harcnak bizonyult. Megküzdöttünk, egy rövid kézitusa után aztán sikerült megegyeznünk. Kék-zöld foltok éktelenkedtek rajtunk, de legalább megszavaztuk a legjobb számokat a koncertre”

– mesélte félig-meddig viccesen Pataky Attila, aki valódi metált akar tolni május 24-én a Budapest Park színpadán, ehhez pedig kondira lesz szükségük.

„Tesitanárnak készültem és világéletemben mozogtam, de mostanában magamon is észrevettem, hogy felszaladt néhány kiló. A rajongók általában elcsodálkoznak, hogy a korunkhoz képest milyen hatalmas energiákkal élünk a színpadon. Ez így igaz, de mindent meg is teszünk érte. A profizmusnál nincs fontosabb. Igényesek vagyunk, ezért is kell fogyókúráznunk”

- hangsúlyozta a Ripostnak az énekes.

Borítóképünkön Pataky Attila, az Edda Művek frontembere

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában