aggasztó

2019.07.31. 07:12

Állandó ápolói felügyeletet igényel Törőcsik Mari

Kollégái is aggódnak a művésznőért.

Budapest, 2016. május 31. Törõcsik Mari kétszeres Kossuth-díjas színmûvész, a nemzet mûvésze beszél a róla elnevezett ösztöndíj átadási ünnepségén a fõvárosi Uránia Nemzeti Filmszínházban 2016. május 31-én. MTI Fotó: Bruzák Noémi

Forrás: MTI

Fotó: Bruzák Noémi

Noha kórtermekben a lehető legkevesebb időt szeretné eltölteni, az állandó ápolói felügyeletről nem mondhat le a színésznő – állapota ugyanis nem engedi.

Kollégái is aggódnak Törőcsik Mariért, aki állandó ápolásra szorul – írja a Blikk alapján a Borsonline.

A színésznő maga beszélt minderről a lapnak.

Elárulta: megviseli a kánikula.

„Mostanában sokat alszom és tévézem a szobában, fáradékony vagyok. Persze, jobban szeretek kint lenni az udvaron, az orvosok is ezt tanácsolták. Szerencsére sosem vagyok egyedül, az ápolónő éjjel-nappal itt van nálam, és a családom is gyakran meglátogat, sokszor jönnek hozzám” – magyarázta.

Bodrogi Gyula reménykedik benne, hogy Törőcsik még visszatérhet a színpadra. mint mondja: ez neki is sokat jelentene.

„Ő egy nagyon erős asszony, szeretnénk, ha visszatérhetne már a színpadra.

Nem tudom, ez mikor történik meg. Lehet, hogy többet kell rá várni, mint gondoltuk, de az biztos, nagyon sokat jelentene neki, ha újra játszhatna.”

Borítókép: Törőcsik Mari kétszeres Kossuth-díjas színművész, a nemzet művésze beszél a róla elnevezett ösztöndíj átadási ünnepségén a fővárosi Uránia Nemzeti Filmszínházban 2016. május 31-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában