Vikidál 70, Zeffer 60

2019.08.15. 17:35

Hamarosan megjelenik a Mobilmánia régen várt jubileumi lemeze

Már előrendelhető a Mobilmánia régen várt „Vikidál 70 / Zeffer 60 / Mobilmánia 10” kiadványa a Papp László Budapest Sportarénában rendezett 2018. januári jubileumi óriáskoncert teljes felvételével.

Forrás: mobilmania.rockband.hu

Fotó: CSILLA

A koncert első felvonásában életműkoncertet adott Vikidál Gyula, amelynek keretében elhangzottak az énekes bő 50 éves pályafutásának legismertebb dalai. A második részben Zeffer András billentyűs, énekes, zeneszerző 40 éves munkásságának legjobb számait hallgathatta meg a közönség eredeti zenekari tagokkal és vendégekkel, majd az estet a Fonogram-díjas Mobilmánia nagykoncertje zárta, szintén több vendéggel és szimfonikus nagyzenekarral kiegészülve.

A koncert teljes anyaga szeptember 13-tól lesz elérhető, de addig is előrendelhető – közölte a limitált példányszámban megjelenő kiadványokat jegyző Hammer Records. A zenekar a megjelenés napján 17 órától a budapesti Liquid Rockban dedikálás keretében találkozik a rajongókkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában