Figyelemfelhívó kampány

2020.03.22. 16:29

Borbás Marcsi is otthonmaradásra kérte az időseket (videó)

Otthonmaradásra kérte a koronavírus-járvány miatt az időseket Borbás Marcsi televíziós műsorvezető.

Borbás Marcsi, a közmédia Gasztroangyal című műsorának vezetője, a rendezvény háziasszonya beszél a Derby és Gasztroangyal Fesztivál megnyitóján a budapesti Kincsem Parkban 2015. július 3-án.

Forrás: MTI

Fotó: Marjai János

A műsorvezető a Facebook-oldalán látható videóban hangsúlyozta, a szakemberek azt kérik, különös tekintettel az idősekre, hogy maradjanak otthon.

Hozzátette:

az idősek kérjék meg családtagjaikat, a szomszédokat, az ismerősöket, hogy vásároljanak be számukra és váltsák ki gyógyszereiket.

Borbás Marcsi elismeri, nagyon nehéz személyes érintkezés nélkül dolgozni, vagy a szabadidőt eltölteni, de a szakemberek ajánlását be kell tartani, otthon kell maradni.

Hangsúlyozta a pozitív gondolkodás fontosságát, valamint azt javasolta az otthon maradt embereknek, hogy olyasmivel foglalkozzanak, amire korábban nem jutott idejük.

Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő múlt pénteken közölte a Facebook-oldalán, hogy hétfőtől a magyar kormány hazai hírességekkel figyelemfelhívó kampányt indít, amelynek célja, hogy minél többen hasznos és megbízható információkhoz jussanak a koronavírussal kapcsolatban.

Borítókép: Borbás Marcsi, a közmédia Gasztroangyal című műsorának vezetője, a rendezvény háziasszonya beszél a Derby és Gasztroangyal Fesztivál megnyitóján a budapesti Kincsem Parkban 2015. július 3-án

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!