Járvány

2020.09.04. 12:41

Gáspár Laci koronavírusos lett

Nem gyanította, hogy beteg, csak kis fizikai gyengeséget érez, komolyabb baja jelenleg nincs.

Budapest, 2016. február 20. Gáspár Laci az Eurovíziós Dalfesztivál magyar versenye, A Dal 2016 című televíziós show-műsor második középdöntőjében a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai gyártóbázisán 2016. február 20-án. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Házi karanténban van, nem dolgozhat – írja az Origo.

Az egykori megasztáros nem vállal sem koncertet, sem médiamunkákat, mert egy teszt során kiderült, hogy fertőződött a COVID-19 vírussal.

Nem gyanította, hogy beteg, csak kis fizikai gyengeséget érez, komolyabb baja jelenleg nincs. Emeletes házban lakik, ő van a fenti szinten, elkülönítve, a család pedig lenn él ezekben a napokban, míg nem lesz két tesztje is negatív.

Borítókép: Gáspár Laci az Eurovíziós Dalfesztivál magyar versenye, A Dal 2016 című televíziós show-műsor második középdöntőjében a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai gyártóbázisán 2016. február 20-án.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában