fordulatok a tárgyaláson

2020.11.30. 19:00

Mit keresett ott? Feltűnt valaki VV Fanni lakásán, miközben nyomok után kutattak a helyszínelők

Bár egyre több dolog lát napvilágot az eltűnt korábbi valóságshow-szereplő, VV Fanni eltűnésével kapcsolatban, egy, a bíróságon levetített videó újabb kérdőjeleket vetett fel.

Forrás: Bors

A Fővárosi Törvényszéken nyilvánosságra hozták azt a felvételt, amelyet a helyszínelők készítettek Fanni lakásán az eltűnését követő napokban.

Ezen az látszik, hogy a lány barátnője, H. Hajnalka is a helyszínen tartózkodott. Sőt, a felvételen hallatszik, ahogy a helyszínelőket arra kéri, keressék meg Fanni négy napon keresztül bezárt kutyáinak a hámjait – írja a Bors.

Az azonban egyelőre rejtély, mit is keresett VV Fanni barátnője az eltűnt lány lakásánál, miközben a helyszínelők dolgoztak.

A barátnő egyébként korábban a Borsnak elmondta, véleménye szerint mi okozta Fanni halálát. Szerinte bedrogozhatták, akinek szívritmuszavara miatt a kábítószer tragikus hatású lehetett. Így beszél erről:

– Ott voltam, amikor a kábítószer-kereső kutya bejelzett egy műanyag pohárra, és úgy tudom, gina volt benne, szóval

biztosan elkábították, és ha nem is a legrosszabbat akarták, akkor valószínűleg rosszul sült el a dolog – mondta a Borsnak a barátnő.

A hétfői tárgyalási napon az is kiderült, hogy Fanni telefonja az eltűnését követő napokban is aktív volt.

Kérdés, hogy a 2017. november 20-án eltűnt lány telefonján hogyan szerepelhet több sikeres és sikertelen telefonhívás egészen november 24-ig.

Az eszköz hollétéről azóta sincs információ.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában