Bulvár-celeb

2021.03.28. 19:00

A következő Nagy Ő elmondta, milyen nőre vágyik (videó)

Visszatér a TV2-re A Nagy Ő párkereső reality, a főszereplő elárulta, milyen nőket kedvel, és melyek, akik nem esélyesek nála.

Forrás: Instagram

Olimpiai ezüstérmes, világbajnok kajakozó Tóth Dávid, a tévézők az Exatlonnal ismerték meg, majd a Dancing With The Starsban is láthatták heteken át. Most belevágott egy újabb tévés munkába, egy párkereső valóságshow főszereplője lesz. „Jókor jött a megkeresés, három éve egyedül vagyok. Voltak kisebb-nagyobb próbálkozások, de nem volt meg a szikra... pedig volt, aki jó fej, intelligens, csinos volt... de mégsem az igazi„ – mondta a Mokkában.

Nem hisz abban, hogy létezik szerelem első látásra, de nem is zárja ki teljesen. Van egy szint, amit elképzel, nem szeretné lejjebb tenni a lécet. „Nem a pillanatot, hanem az érzést keresem – és tudom, milyen az érzés, de elég régen volt.

Négyszer-ötször voltam szerelmes,

ha a gyerekkort is számoljuk” – mondta. „Nincs zsánerem. Nem szeretem, ha túl alacsony, ha dohányzik, szeretem, ha sportos. Az tart valaki mellett, ha humoros, intelligens, szeresse a természetet is„ – fejtegette adásban.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában