Bulvár-celeb

2021.05.14. 13:30

40 éves titokról rántja le a leplet Korda György: ezt még Klárika sem tudta

Korda György és Balázs Klári minden pillanatukat együtt töltik már évtizedek óta, így azt gondolná az ember, hogy nincs köztük titok. Most kiderült, hogy mégis volt.

20200104 Budapest Korda Gyorgy 81. szulinapja a Korda villában fotó: Bánkuti Sándor BS Bors képen: Korda György és felesége, Balázs Klári

Forrás: Bánkuti Sándor / Bors

Fotó: Bánkuti Sándor

Korda György és Balázs Klári évtizedek óta vannak együtt, és azt hihetnénk, hogy ennyi idő után már nincsenek titkaik egymás előtt. Mint kiderült, ez nem igaz, de Gyuri bácsi arról az egyről is lerántotta most a leplet – írja a life.hu.

„Ez titok volt, most végre Klárikám is megtudhatja!

A családom sosem mondta ki, de velem és az éppen aktuális szerelmemmel is éreztették, hogy nem ő az a nő, akivel le fogom élni az életem. Viszont amikor megismerték a feleségemet, egyetlen pikírt vagy kritizáló megjegyzésük sem volt. Klárikánál megérezték, hogy abszolút ő a befutó. Szóval, ezt eddig ő sem tudta, pedig 40 éve együtt vagyunk” – mondta a Hot! Magazinnak Korda György.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában