Bulvár-celeb

2021.05.19. 19:05

Döbbenet! A játszótéren, a gyerekek szeme láttára szexelt egy csöves pár

Egy anyuka kereste meg a bama.hu szerkesztőségét, hogy pici gyermekével indult volna a közeli játszótérre, ám ott egy szexelő párt találtak szerdán délben...

Forrás: Shutterstock / illusztráció

Fotó: Shutterstock

Az alábbi fotót egy pécsi anyuka készítette a mai napon, és küldte el a bama.hu szerkesztőségének. Mint írta, nincs rá megfelelő szó, amit látott a Köztársaság téren, Pécsett fényes nappal – írja a Baranya megyei hírportál, a bama.hu.

Az anyuka elmondta, szerdán dél és egy óra között történt az eset. Mint írta, valami szer hatása alatt lehetett a pár, a helyszínen egy boros műanyagüveget látott, de nem kizárt, hogy nem csak ez lehetett náluk, bennük.

 

Fotó: bama.hu / olvasói felvétel

 

Szó szerint szexeltek, látta az anyuka, hogy nem csak ugrabugrál a srác ölében a lány.

A bama.hu olvasója azt is megírta, hogy többször előfordult, hogy ott volt az említett pár a játszótéren. Feltételezhető, hogy hajléktalanokról van szó, úgy tudjuk, hogy a padokon is alszanak gyakran.

Olvasó azt is leszögezte, volt hogy a bokrok alá ürítettek, ahol a gyerekek már nem tudnak játszani.

Mint elmondta, a fotón szereplő hölgy máshol is rendszeresen felbukkan Pécsen és ott sem a normális viselkedéséről híres... A játszótér mellett van egy gyógyszertár, ők is sokszor látták már őket, és el is zavarták onnan a csöveseket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában