Bulvár-celeb

2021.05.08. 15:57

Jegyespár halt meg a horrorbalesetben – 11 éves lányuk az internetről tudta meg, hogy meghaltak a szülei

Fiatal jegyespárt ragadott el a halál egy celldömölki horrorbalesetben. Melinda és Gábor kocsija egy munkásokat szállító busszal ütközött, a balesetben 14 ember megsérült, szemtanúk szerint pedig egy kamion előzése okozhatta a tragédiát.

Forrás: Bors / BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság

Barátok, családtagok és munkatársak gyászolják azt a celldömölki, boldog jövő előtt álló fiatal párt, akik tragikus balesetben vesztették életüket egy horrorbalesetben Celldömölknél. F. Melinda és O. Gábor Celldömölk és Mersevát között autóztak, mikor frontálisan karamboloztak egy, munkásokat szállító busszal – írja a Bors.

A buszon utazók közül 14 ember sérült meg. A fehér Audiban utazó Gábor azonnal meghalt, és bár fiatal jegyese életéért sokáig harcoltak, az ő életét sem sikerült megmenteni.

Esküvőre készültek a nyáron, árván maradt a 11 éves kislányuk
Fotó: Facebook

 

A szemtanúk szerint a párnak esélye sem volt a túlélésre:

– Még mindig kiráz a hideg, ha arra gondolok, hogyan nézett ki az Audi – mesélte a Borsnak egy arra járó szemtanú.

Amikor ránéztünk, tudtuk, hogy a benne ülők közül senki sem élhette túl

– ingatta szomorúan a fejét. Az ütközés erejétől a busz is az oldalára borult, több ember beszorult.

Fotó: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság

 

– A celldömölki önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket, és három, beszorult embert mentettek ki a járművekből. A negyedik beszorultat feszítővágóval szabadították ki – közölte a Katasztrófavédelem. Melinda és Gábor szeretteit sokkolta a tragédia:

– Még mindig képtelen vagyok felfogni, ami történt, most is azt várom, hogy Meli rám mosolyogjon

– mondta a Borsnak könnyes szemmel a pár egyik barátja, aki azt is elárulta, hogy a páros után egy 11 éves kislány maradt árván.

Fotó: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság

 

– Nagy szeretetben nevelték a kis Kiarát, aki még csak 11 éves, imádták őt a szülei, igazi hercegnőjükként kezelték, ő volt Meli és Gabi mindene. Elképzelni sem tudom, mit élhet át most a kislány, de szerencsére a család tagjai mellette lesznek a legrosszabb pillanatokban – mondta a barát.

Hozzátette, az áldozatok csak nemrégiben jegyezték el egymást.

Fotó: Horváth Balázs / Vas Népe

 

Decemberben volt az eljegyzés, alig várták a lagzit, igazi boldog család voltak, és nagyon jó emberek, akik előtt szép jövő állt. A világ legnagyobb igazságtalansága, hogy ez történt velük.

– szögezte le. Egyelőre nem tudni, pontosan mi is okozta a balesetet, azonban úgy tudni, hogy nem az Audi, hanem egy kamion kezdett el előzni a busz mögött, ez okozhatta a történteket. Külön dráma ebben a szörnyűségben, hogy a 11 éves Kiara az interneten felismerte a család autóját és amire egy felnőtt elmondta volna neki mi történt, már megtudta a szülei halálhírét...

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!