Bulvár-celeb

2021.05.14. 10:30

Megpróbálták letagadni a szülést – Elképesztő zűrzavar közepette jött világra Dér Heni babája

Akciófilmbe illő módon hozta világra kisfiát Dér Heni. Félő volt, hogy az énekesnő nem kórházban, hanem egy autóban szüli meg a kis Bendegúzt. Végül rendőri segítséggel sikerült beérni a szülészetre, miközben menedzsmentje próbálta elhallgatni a nagy pillanatot.

Forrás: Instagram

Egy hete mindenórásnak számított Dér Heni, így a kismamát nem érte váratlanul, amikor csütörtökön reggel elkezdődtek a fájásai. Azonnal autóba pattant párjával, hogy a kórházba siessenek. Hiába akartak azonban sietni, a szokásos pesti közlekedési dugó keresztülhúzta a számításaikat: tehetetlenül vesztegeltek a reggeli forgalomban, miközben egyre aggasztóbban közeledett a szülés időpontja. Információink szerint Heninek kétpercenként jöttek a fájásai – írja a Bors.

Csak rendőri felvezetéssel sikerült időben kórházba jutni
Fotó: Dombóvári Tamás

 

Isteni szerencséjük volt, hogy a szemben lévő sávban kiszúrtak egy rendőrautót, és az énekesnő párja, Bakos Gergő azonnal kapcsolt: letekerte az autó ablakát, és segítségért kiáltott. Ekkor a rendőrök szirénázva indultak meg a párral az egyik budapesti szülészet irányába, ahová mindössze hét perc alatt szerencsésen meg is érkeztek.

Miközben a kismama éppen világra hozta kisfiát, az énekesnő menedzsmentje próbálta titokban tartani a nagy pillanatot, amikor a Bors Heniék hogyléte felől érdeklődött.

Mindeközben olyan pletykák is szárnyra keltek, hogy Heni elhagyta a kórházat, ám ez nem bizonyult igaznak… Az énekesnő sajtósa a Bors munkatárásának azt mondta: nincs miről beszélni, hiszen nem Heniék szülnek. Nem kizárt, hogy mindezt azért tehették, mert a sztárok körében egyre gyakoribb, hogy már a szülés előtt nagy összegű szerződést kötnek egy sztár­magazinnal arról, hogy közölje az örömhírt és majdan a pici első babafotóit. Talán ez esetben is erről lehet szó.

Fotó: Instagram

Ezért sem meglepő, hogy később a Story magazin Face­book-oldalán egy rövid hír jelent meg, ami immáron tisztázta a helyzetet, miszerint Heni kisfia, Bendegúz a világra jött és a baba és a mama is jól vannak. Továbbá az is kiderült, hogy az énekesnő hamarosan beszámol a szülés részleteiről…

Heni az utóbbi hónapokban mindent elkövetett, hogy természetes módon adhasson életet a gyerekének, még szülési felkészítésre is járt. Az utóbbi napokban pedig már azért izgult, hogy ugyancsak természetes módon induljon be a szülés: sétált, lépcsőzött, sőt még a párjával is összebújt, csak hogy gyógyszer nélkül induljon be a szülés.

Azt nem tudni, hogy végül sikerült-e természetes módon szülnie vagy császározni kellett, de vélhetően erre is idővel fény derül.

Hét perc alatt értek be

A Borsnak sikerült megtalálnia a rendőröket, akik segítették Heniéket, hogy minél hamarabb eljussanak a kórházba.

– Egy balesetről tartottunk visszafelé, amikor a Fiumei út és a Gázláng utca sarkánál arra lettünk figyelmesek, hogy egy férfi segítségért kiált, hogy a felesége perceken belül szülni fog, a fájások már egyre sűrűbben jönnek – mesélte a Borsnak Pásztor József rendőr zászlós.

Kovács Zsolt és Pásztor József nem hezitált, azonnal a házaspár segítségére sietett
Fotó: Dombóvári Tamás

– Nem gondolkodtunk, azonnal cselekedtünk. Engedélyt kértünk a felvezetésre, és kitettük a megkülönböztető jelzést. Hét perc alatt értünk be a kórházba a kismamával, akit nem is láttunk, amíg ki nem szállt az autóból. Akkor jöttünk rá, hogy Dér Henit kísértük el a klinikára – idézte fel a történteket kollégájával, Kovács Zsolt őrnaggyal Pásztor József.

A rendőrök azt is elárulták, hogy Gergő nagyon jól kezelte a vészhelyzetet.

– Nehézségeket tud okozni egy ilyen felvezetés, nem szabad lemaradni a rendőrautó mögött, és gyorsan kell reagálni. Szerencsére gyorsan és biztonságosan meg tudtuk tenni ezt az utat – magyarázta a segítőkész rendőr.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában