újraélesztették

2021.05.15. 07:03

Sharon Stone halálközeli élményéről beszélt

Sharon Stone 2001-ben stroke-ot kapott, ami kis híján végzetesnek bizonyult, a színésznő állítólag látta is azt a bizonyos alagutat. Halálközeli élményéről könyvében is írt, most egy talkshow-ban mesélt róla.

Actress Sharon Stone attends the 28th Annual Elton John AIDS Foundation Academy Awards Viewing Party on February 9, 2020 in West hollywood, California. (Photo by Michael Tran / AFP)

Forrás: AFP / Michael Tran

Fotó: AFP

Sharon Stone a The Late Late Show-ban, James Corden műsorában idézte fel halálközeli élményét, amiről önéletrajzi könyvében, a The Beauty of Living Twice-ban is írt – írja az Origo.

A színésznő 2001-ben kapott stroke-ot, napokig volt vérzés az agyában, mire kórházba került.

Ahogy hordágyra tették, hogy átszállítsák egy másik intézménybe, hirtelen minden elsötétült neki, a továbbiakról így mesélt:

„Úgy éreztem, hogy sodródom felfelé, és akkor egyszer csak ott volt ez a fényes alagút. Az alagút szájánál néhány ember volt, akik nagyon közel álltak hozzám, akikkel törődtem, amikor meghaltak, ők néztek lefelé.”

„Úgy éreztem, azt mondják nekem, hogy ez mind jó, minden rendben lesz, csodálatos lesz. Én meg úgy gondoltam, hogy oké, akkor veletek leszek, miközben nagyon gyorsan haladtam feléjük” – tette hozzá. A színésznő ez után úgy érezte, mintha mellbe rúgták volna, valószínűleg ez volt a defibrillátor, amivel végül újraélesztették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában