Bulvár-celeb

2021.08.13. 11:05

Benedek Tibor nagyon büszke lenne, ha látná, mi történik...

Alapos vérfrissítés lesz az olimpiai bronzérmes férfi vízilabda-csapatnál.

Benedek Tibor szövetségi kapitány a belgrádi vízilabda Európa-bajnokság bronzérméért játszott Magyarország - Görögország mérkõzésen 2016. január 23-án. A magyar válogatott 13-10-re nyert.

Forrás: MTI / Koszticsák Szilárd

Fotó: Koszticsák Szilárd

Többek számára a spanyolok elleni nyertes bronzmeccs volt az utolsó válogatott szereplés a férfi vízipólósoknál. Az már biztos, hogy Nagy Viktor és Hosnyánszky Norbert nem folytatja, és Varga Dénes jövője is kérdéses, egyelőre klubcsapatára, az FTC-re szeretne koncentrálni – írja a Bors.

A következő olimpia három év múlva Párizsban lesz, addig kell felépíteni egy éremesélyes gárdát. A korábbi háromszoros bajnok Kiss Gergely szerint jó az utánpótlás.

Készenlétben állnak azok a 18-22 év közötti, elsősorban még Benedek Tibor által kinevelt és felkészített, UVSE-ben szereplő reménységek és más klubok tehetségei, akik kellő alapot kaptak a későbbi felnőtt válogatottsághoz

– nyilatkozta a Borsnak a klasszis, aki nem aggódik a jövő miatt.

A tavaly nyáron elhunyt Benedek Tibor által kinevelt fiatalok közül a már Szolnokon szereplő Konarik Dávid és a fradista Vigvári Vendel már be is mutatkozott a Märcz Tamás válogatottjában, rájuk fényes jövő várhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában