Bulvár-celeb

2021.08.05. 10:30

„Megcsalt a párom” – válik feleségétől a magyar színész

Bár Maros Gábor még mindig szereti a feleségét, beadta a válókeresetet. Sőt, néhány hét múlva egy barátja kis laká­sába költözik át.

Forrás: Shutterstock / illusztráció

Fotó: Shutterstock

Válik imádott feleségétől Maros Gábor! Az operaénekes-színész már a válókeresetet is beadta, ugyanis megtudta, hogy Marika megcsalta őt. A hír hallatán ráadásul kórházba is került...

„Az ügyvédem már beadta a váláshoz a papírokat, de akármilyen hihetetlen, én még mindig imádom a feleségemet. Mindig is szeretni fogom, hiszen nála bájosabb nővel még nem éltem együtt.

A térdműtétem után, hét éve már hozzáköltöztem a szekszárdi házába. Ő ápolt és gondozott a legnagyobb szeretettel, pedig akkor még pénzem sem volt, a gyógyszeremre is alig futotta a nyugdíjamból, de ő zokszó nélkül szinte eltartott engem” – kezdte a Blikknek Maros, akit azóta a szekszárdi kórházban kezelnek – szemlézte a Ripost.

Itt még teljes volt a boldogság
Fotó: Bors archív / Végh István

Sztrókot kapott a hírtől

„Bár úgy tűnik, könnyen veszem a dolgot, valójában mégsem. Az első sokk az volt, hogy a hónap végére hirdetett Charles Aznavour-estemet tech­nikai okok miatt lemondták, utána meg megtudtam: megcsal a feleségem. A múlt héten sztrókot kaptam, a szekszárdi kórházban kezelnek. Nem működött a bal lábam és kezem, beszélni sem tudtam. Szerencsére az infúziókkal helyrehoztak, nemsokára kiengednek” – mondta Maros, aki örül, hogy életben maradt, hiszen éppen Budapest egyik legrangosabb teátrumával folytat tárgyalásokat, s reménykedik benne, hogy újra színpadra állhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában