Bulvár-celeb

2021.09.22. 06:05

„Ez teljesen más terep” – színésznőnek készül Kulcsár Edina

Meglepő bejelentést tett az Instagram-oldalán Kulcsár Edina. A kétgyermekes édesanya úgy döntött, színészetet szeretne tanulni.

Forrás: Bors

Színésznőnek készül Kulcsár Edina! Az egykori szépségkirálynő úgy döntött, kipróbálja magát egy új szerepben, ezért jelentkezett egy játékfilm castingjára. Sőt, annyira komolyan gondolja a színészetet, hogy tanulni is szeretné.

„Két héttel ezelőtt életem első játékfilm castingján. Arról még nincs hírem, hogy az hogy sikerült, viszont ilyen és ehhez hasonló nagyon jó hangulatú képeket kaptam, amiket a casting közben készítettek” – kezdte Edina, aki azt is elárulta a posztjában, hogy szeretne komolyabban foglalkozni a filmszínészettel, ezért már az iskolát is kinézte, ahol tanulni szeretne.

„Az első filmes castingomon voltam és ahhoz képest, hogy csak 1-2 főre készültem, sokan voltak. Biztos azt gondoljátok, hogy ez nekem simán megy, de ez teljesen más terep, mint amikhez én szoktam.

Közben vészesen közeleg a felvételi is, amire nagyon készülök. Ma is voltam beszédtechnikán és holnap is megyek, úgyhogy az altatás utáni pár órámat a tanulásnak szentelem. Gyönyörű verseket kaptam házi feladatként”

– tette hozzá Edina.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában