Bulvár-celeb

2021.09.30. 07:03

Hoppá! Döbbenetes titok derült ki Szabó Zsófi és Shane Tusup románcáról

Úgy izzik a levegő Shane Tusup és Szabó Zsófi között, hogy ha akarnák, se tudnák titkolni. A Bors megtudta, hogy mi is van pontosan köztük.

Forrás: Ripost

Fotó: Keller Matyas - kemafoto.hu

Mivel sok időt töltenek együtt, egyre nehezebb elbújniuk a kíváncsi szemek elől, nem csoda, hogy végre sikerült lencsevégre kapni Shane Tusupot, amint Szabó Zsófi lakásából távozik kedden reggel.

A hírek szerint a fiatalok életében a sport volt az első közös pont.

A Bors elsőként számolt be arról, hogy a barátságból nagyon gyorsan sokkal több lett, hamar kiderült, hogy rengeteg dolog közös bennük.

A lap most azt is megtudta, hogy a páros között régebb óta izzik a levegő, mint azt a legtöbben gondolták volna: hónapok óta együtt vannak.

– Shane a csinos, okos és tudatos nőket veszi észre, nem csoda, hogy megakadt a szeme Szabó Zsófin.

– mondta a Borsnak egy bennfentes, aki így folytatta: – A közös pont a sportos élet volt, de abban is nagyon hasonlítanak, hogy mindkettőjüknek jó humorérzéke van. A kezdeti hülyéskedésekből alakult ki köztük több, szinte egy pillanat alatt.

Amikor Zsófi és Shane megismerték egymást, még egyikük szíve sem volt szabad. A színésznő ugyan már különköltözött a férjétől – januárban jelentette be, hogy elválik –, de még nem volt nyitott egy új kapcsolatra, Shane pedig a volt barátnőjével, Courtney-val élt együtt.

– Ők egymásba szerettek, visszavonhatatlanul. És hogy miért nem állnak ki végre a nyilvánosság elé? – kérdezi az informátor, majd a választ is azonnal megmondja:

– Zsófit megviselte érzelmileg a férjétől való elválás. Hosszú hónapokra volt szüksége, hogy ismét megtalálja helyét a világban. Ráadásul az értékrendjébe sem fért bele, hogy a válás hivatalos lezárása előtt más férfival nyilvánosan mutatkozzon.

A hírek szerint az elmúlt hetekben elhárult az összes akadály a kapcsolatuk elől, immár Zsófi is bátran belevetheti magát egy új, mindent elsöprő szerelembe. A páros a magánéletét azonban semmiképpen sem szeretné a nagy nyilvánosság előtt élni, ezért nem valószínű, hogy bárki összefuthat velük az utcán. Bár, ki tudja? Ezer fokon ég a szerelmük, nem tudnak betelni egymással. Elképzelhető, hogy el fog jönni az idő, amikor már nem fogja érdekelni őket, hogy ki mit szól a kapcsolatukhoz, hanem egyszerűen csak meg akarnak élni minden boldog pillanatot, együtt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában