Bulvár-celeb

2021.10.28. 23:02

Lopással vádolják Tolvai Renit

Szuperdögös fellépőruhájáról többet beszélnek, mint az előadott dalról – Tolvai Reni szettje ugyanis óriási balhét generált az interneten. Sokak szerint az ötlet nem eredeti, mert egy világhírű tervező ruháját másolja.

Forrás: Instagram

Tolvai Reni kapott hideget-meleget azért, mert nem írta ki az eredeti tervező nevét ahhoz a szetthez, melyet szombaton, a Dancing with the Stars műsorában viselt – írja a Bors.

" data-instgrm-version="14">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Az énekesnő az oldalán feltűntette ugyan a stylist, Kiss Márk nevét, de azt elhallgatta, hogy a ruha eredetileg David Koma, grúz származású világhírű divattervező 2022-es tavaszi-nyári kollekciójának egyik darabja.

" data-instgrm-version="14">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A Facebookon kialakult vitában résztvevők egy része szerint azonban nem is Reni, hanem a TV2 műsorának stylistja, Kiss Márk a felelős azért, mert nem említették meg sehol, hogy a szettet eredetileg ki alkotta meg.

A stylist azonban azzal védekezik: soha nem állította, hogy ezt az összeállítást ő találta volna ki, ő egy már meglévő koncepciót gondolt újra.

Címkék#Tolvai Reni

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában