egy kapcsolat vége

2021.10.01. 15:11

Teljesen összeomlott Lagzi Lajcsi: könnyek között mesélt a tönkrement házasságáról

Zenészkörökben egy ideje már elterjedt a pletyka, hogy Galambos Lajos házassága megromlott és a trombitás is tett már utalást arra, hogy nincs minden rendben közte és Boglárka között. Most azonban kerek perec kimondta: 23 év után véget ért a kapcsolatuk.

20210929 Life tv Frizbi Hajdu Peterrel Galambos Lagzi Lajcsi Lajos KB Metropol

Forrás: Metropol

Vasárnap este visszatér a képernyőre a legendás Frizbi című műsor, Hajdú Péter pedig megadja a módját. Az első adás vendége többek között Galambos Lajos, aki könnyeivel küzdve ismerte be a LifeTV kameráinak, hogy a házassága végül nem élte túl az elmúlt hét év megpróbáltatásait. A közműlopásért és vesztegetésért első fokon 2 év 10 hónapra ítélt trombitaművész már el is költözött a mocsai birtokról és egy apró budapesti lakásban kezdett új életet.

„A magánéletem ráment erre az ügyre. Azt gondolom, hogy aminek rá kellett menni, az mind ráment. Bogival nem vagyunk együtt. Azt gondolom, hogy megválunk egymástól. Ennek nem csak a hat éve zajló ügy az oka. Jó barátságban maradunk, amíg élünk, de külön utakon folytatjuk” – mondta Hajdú Péter kérdésére Lajcsi, aki arra a kérdésre, hogy képes lesz-e Bogi nélkül élni, könnyeivel küzdve válaszolt:

Fogalmam sincs, hogy készen állok-e arra, hogy Bogi nélkül éljek. Az a helyzet, hogy gondolkodni sincs időm ezen. Olyan most az életem, hogy futok. Úgy telnek el a napjaim, hogy semmire nem jut időm. Magam maradtam és mindent csinálnom kell.

Készen is lehetnék egy új életre, de szeretném a jelenlegit lezárni. Az nagyon fontos, hogy tisztességben sikerüljön mindent elrendezni – fejtette ki Lajcsi, aki ideje nagy részét már budapesti lakásában tölti és az sem véletlen, hogy elkezdte értékesíteni ingóságait.

Nyilván nem csak jótékonykodni akarok, amikor eladom a festményeimet és egyéb ingóságaimat. Fel akarom számolni az elmúlt 30 év alatt felhalmozott rengeteg felesleges dolgot. Van például tűzoltóautóm is és rengeteg olyan használati tárgyam, amire nincs szükségem. Mindent eladok. Sokkal kevesebb is elég. Felkészülök arra, hogy a jövőben jóval kevesebb falfelület vesz majd körül. Jelenleg a legtöbb időt egy harminc négyzetméteres fővárosi lakásban töltöm és az az igazság, hogy jól érzem magam ott – mondta a megdöbbent Hajdúnak Galambos Lajos a Bors cikke szerint.

A trombitással készült teljes beszélgetést vasárnap este 21:50-től tűzi műsorára a LifeTV.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!