Bulvár-celeb

2021.11.16. 07:25

Örömhírt jelentett be a TV2: visszatér a képernyőre a nagy sikerű műsoruk

December 5-én, vasárnap este kezdődik a TV2 új szuperprodukciója, a Bachelor – A Nagy Ő. Tóth Dávid olimpiai ezüstérmes kajakozó keresi az igazit.

Forrás: TV2

December 5-én, vasárnap este kezdődik a TV2 új szuperprodukciója, a Bachelor – A Nagy Ő. A szerelemé lesz a főszerep, a nézők két héten át követhetik figyelemmel, hogyan köttetnek barátságok, hogyan robbannak ki viszályok a szereplők között, és kit választ végül társául az agglegény Tóth Dávid.

Vajon kialakul-e szerelem valamelyik hölggyel? A fiatal sportolót az Exatlon Hungary és a Dancing With The Stars című műsorokból már jól ismerhetik a csatorna nézői.

Dávid 21 nővel ismerkedik majd meg, de időről időre döntenie kell, kik állnak a legközelebb hozzá.

A hölgyek addig maradhatnak versenyben, amíg újra és újra rózsát kapnak a Nagy Ő-től. A végső rózsaceremónián pedig Dávid kiválasztja azt az egyetlen nőt, aki az igazi társa lehet az életben. Addig azonban rengeteg kérdést felvet a műsor: vajon kiválaszt-e egyet? Mi alapján választ? És vajon ezt a kiválasztott is így gondolja-e?

Tóth Dávid vívódásaival nem lesz egyedül, a műsor házigazdája ugyanis Stohl András lesz, akivel folyamatosan kitárgyalja majd az érzéseit, esetleges félelmeit a választásaival kapcsolatban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!