Gyász

2022.01.01. 23:14

Babicsek Bernát halt meg a solymári lakástűzben, családtagja talált rá

A színész nem adott magáról életjelet, ezért az egyik rokona behatolt az épületbe, ahol egy korábbi tűz nyomai voltak.

Babicsek Bernát halálhíre szombaton késő este több közösségi oldalon is feltűnt. Elsőként az Irigy Hónajmirigy számolt be a tragikus eseményről.

A zenekar oldalán azt írták:

Fájó szívvel, összetörve búcsúzunk barátunktól, kollégánktól Babicsek Bernát harmónikaművésztől, aki a mai napon tragikus körülmények között itt hagyott minket. Ő játszott a Szívósszemű Márta című dalunkban, és vendégünk volt az azt követő SYMA koncertünkön. Egy tehetséges művészt és barátot vesztettünk el a mai napon! Őszinte részvétünk a családjának! 

Meg nem erősített hírek szerint Babicsek Bernát volt a szombati halálos solymári lakástűz áldozata.

Forrás: TV2

Erről az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője azt közölte az MTI-vel, hogy szombaton délután érkezett jelzés a katasztrófavédelemhez, hogy a Pest megyei Solymár Hutweide településrészén. A nyolcvan négyzetméteres családi ház lakója nem adott magáról életjelet, ezért az egyik rokona behatolt az épületbe, ahol egy korábbi tűz nyomai voltak.

A negyven négyzetméteres nappalival egybeépített konyhában a tűzhely és annak környezete izzott korábban. Tűzoltói beavatkozásra már nem volt szükség. Nem zárható ki, hogy füstmérgezés vezetett a tragédiához - írta Mukics Dániel, hozzátéve: a tűz pontos keletkezési helyét, idejét és okát a katasztrófavédelem még vizsgálja.

 

Babicsek Bernát 1979-ben született Solymáron. A színész és harmonikaművész a Szeress most!, a Barátok közt és a Jóban Rosszban című sorozatokból ismert. Az elmúlt években számos társulatnál dolgozott, például a Ruttkai Éva Színháznál, a Játékszínnél, a Szkéné Színháznál a Karinthy Színháznál és a Turay Ida Színháznál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában