Benézték

2022.01.27. 11:45

Ostoba félreértés árnyékolta be Horváth Éva családi fotóját

A nemrég Balira költözött modell megmutatta követőinek, hogyan élvez ki egy idilli balinéz tengerparti naplementét szerettei társaságában.

Arra azonban valószínűleg nem számított, hogy a magyar és az indonéz nyelv hasonlóságai teljesen összezavarják majd a kommentelőket. Éva kisebbik fiával, Alexszel pózol a Bali nyugati részén fekvő Seminyak város festői homokos tengerpartján, a képaláírásba pedig – ahogy ilyenkor szokás – beillesztette a #seminyak hashtaget is.

 

Több se kellett a hozzászólóknak, akik egyből azt feltételezték, hogy Éva a „semmi nyak” kifejezést írta le helytelenül a kis Alex fekvő pozitúrájára és fejtartására utalva. 

Végül a műsorvezetőnek kellett helyreigazítania rajongóit, és egy külön kommentben tisztázta, hogy csupán tartózkodási helyükről rántotta le a leplet a hashtaggel. 

A kép alatti beszélgetés ettől függetlenül szerencsére jó hangulatban zajlott, mindenki csupa jókívánsággal és dicsérettel halmozta el a hírességet és családját.

Borítókép: Instagram

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában