Kiderült

2022.03.12. 05:45

Lehullt a lepel: ezért imádja rendületlenül Korda György Klárikát

Mindig is szerette, de 42 éve bír igazán nagy jelentőséggel a nőnap a népszerű énekes számára.

Korda György ugyanis azóta él boldog házasságban Balázs Klárival, aki a legfontosabb és egyetlen hölgy az életében. Így minden évben kiemelten készül március 8-ra, jóllehet, nem csupán akkor lepi meg a feleségét apró figyelmességekkel - derül ki a Ripost cikkéből.

 

"Egész életemben nagyon tiszteltem és becsültem a nőket, hiszen mi, férfiak rengeteget köszönhetünk nekik. De az utóbbi két évben, a koronavírus okozta helyzetben mindez még jobban felértékelődött bennem. 

Láttam Klárikát, ahogy nap mint nap tevékenykedik, főz, mos, takarít, tereget, miközben be voltunk zárva a házba és aggódtunk az egészségünkért és az emberiségért. 

Nagyon sokat köszönhetek neki, mert ő az, aki igazi életet hoz az otthonunkba" – fogalmazott az énekes, akitől felesége, Balázs Klári vette át a szót.

 

 

Forrás: TV2

 

 

"Gyuri tényleg nagyon romantikus típus, mellette mindennap királynőnek érezhetem magam. Rendszeresen meglep apróságokkal: virágcsokorral, a kedvenc répatortámmal vagy egy üveg illatos parfümmel. 

A házasságunk titka, hogy soha nem unjuk meg egymást: hiába telt el már több mint négy évtized, a mai napig imádunk beszélgetni egymással! 

Az ajándékoknál milliószor többet ér számomra, amikor Gyurival elvonulhatunk a világ elől, kikapcsolhatjuk a telefonunkat és órákon át csak beszélgetünk, feltárva a lelkünk legmélyebb gondolatait, érzéseit" – mondta el Balázs Klári.

 

De vajon mit üzent Korda György a hölgyolvasóknak a jeles nap alkalmából?

 

"Azt, amit a pandémia óta minden koncertem végén mondok: köszönöm a hölgyeknek, hogy kitartottak mellettünk ennyi ideig. És csak egyetlen kérésem van feléjük minden férfitársam nevében: szeressenek minket fiúkat úgy is, ha rosszak vagyunk!" – idézte egyik nagy slágerét az előadóművész.

 

Borítókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában