Megrázó

2022.04.17. 10:00

Kiderült: Farkas Ricsi életéért közel egy óráig küzdöttek a mentősök

Az egész országot megrázta a hír, hogy két évtizedes küzdelem után végül örökre lehunyta a szemét a ritka betegséggel küzdő fiú.

Farkas Ricsi halálhírét a családja jelentette be a megsegítésére létrehozott Facebook-oldalon. Március végén még nem árulták el, mi vezetett a fiú tragédiájához, most viszont kiderültek a megrázó részletek Ricsi utolsó hónapjáról - írja Life.hu.

 

"Szegénykém bevizesedett, beödémásodott, próbálták lehajtani a tüdejéről, a kis testéről a vizet, de nagyon nehéz volt, mert Ricsikének nem volt egyszerű semmilyen gyógyszert beállítani" – idézte fel a részleteket a megtört édesanya.

 


A riportban elhangzik, hogy Ricsi egy hónapig kórházban volt, de végül annyit javult az állapota, hogy hazatérhetett. A szülők egész éjjel figyelték a fiukat és este még semmi jelét nem látták annak, hogy bármi rosszra fordulhat. Hajnali ötkor is rendben voltak az értékek, de tíz perccel később eszméletét vesztette a nagybeteg fiú. A szülők azonnal mentőt hívtak, közben megpróbálták újraéleszteni a gyermeküket. A kiérkező mentősök ötven percig küzdöttek az életéért, de nem sikerült megmenteniük.

 

Farkas Ricsi idén nyáron ünnepelte volna a 20. születésnapját.

 

Borítókép: Facebook

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában