Döbbenetes

2022.04.09. 07:12

Köböl Anita őszintén vallott nárcisztikus exéről

Köböl Anita őszintén beszélt arról, hogy milyen egy nárcisztikus mellett élni.

Köböl Anita a #nofilter - Nők filter nélkül című sorozat legújabb adásában beszélt arról, hogy mit élnek át azok, akik egy nárcisztikus személlyel élnek párkapcsolatban. Mivel a műsorvezetőt személyesen is érintette a téma, beszámolt saját tapasztalatairól is.

 

"Először csak nem érted, mi történik. Miért vagy állandóan megkérdőjelezve, hibáztatva, leteremtve. A módszeres rombolásnak köszönhetően viszont egy ponton te magad is eljutsz odáig, hogy bizonytalanná válsz:mindabban, amit addig hittél és gondoltál a dolgok helyességéről. Végül saját magadat is megkérdőjelezed. Ha szerencséd van, időben kapcsolsz. Ha viszont teljesen behálóz, akkor akár függőségig is vezethet, amiből nagyon nehéz kitörni. Számomra döbbenetes és sokkoló volt a felismerés, a szerzett traumákat csak hosszú idő után tudtam feldolgozni magamban és csupasz valójukban látni, ami viszont már felszabadító volt" – mondta a csinos műsorvezető a life.hu cikke szerint.

Nem ez volt az első, hogy Köböl Anita komoly témákat feszegetett. Legutóbb annyira megviselte a téma, hogy elsírta magát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!