Vallomás

2022.04.10. 12:29

Napokig aludni sem tudott, mindent elmondott a TV2-től való távozásáról Mádai Vivien

Mádai Vivien hosszú évek után távozik a TV2-től.

Megtörte a csendet Mádai Vivien, miután pénteken kiderült, távozik a TV2-től – és helyét Iszak Eszter veszi át a Mokkában. A műsorvezető most Instagram-oldalán fogalmazta meg az érzéseit.

 

Aki ismer, tudja rólam, hogy az egyik legfontosabb eszmém, hogy ha kapok valamit, azt tisztelettel, szeretettel fogadom, de talán a legfontosabb, hogy mindig megbecsülöm. Életem egy fontos és meghatározó szakasza volt a TV2-es és Mokkás időszak, de nehéz szívvel úgy döntöttem, hogy itt az ideje a változásnak

– írta Mádai Vivien.

Sok álmatlan éjszaka és rágódás, mínusz 3 lerágott köröm után végül elérkezett a pillanat, hogy egy új fejezetet nyissak az életemben. Persze ehhez az is hozzátartozott, hogy régóta kacérkodtam már a gondolattal, kipróbálom milyen lehet 6:30-ig aludni– tette hozzá.

A műsorvezetőnek ma van a születésnapja, amikor az ember amúgy is hajlamos összegezni az elmúlt évet, időszakot.

És ha már a nagy összegzéseknél tartunk, túlzás nélkül állíthatom, hogy az elmúlt 6 évben a TV2-ben lettem igazán felnőtt. Itt nem csak feladatot, fantasztikus kollégákat, de barátokat és olyan élményeket is kaptam, amelyeket egész életemben viszek majd magammal– írta Mádai Vivien a Bors cikke szerint.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!