Félelem

2022.04.15. 06:04

Radics Gigi először beszélt betegségéről: „Volt olyan éjszakám, amikor kértem Áront, hívjon mentőt”

Radics Gigi ragyog, amióta megszületett a kislánya, Bella. Úgy érzi, így lett teljes az élete, viszont neki is meg kellett küzdenie a saját démonjaival. Pánikrohamairól és halálfélelméről beszélt.

Radics Gigi még csak 25 éves, de már 10 éve van a zenei pályán, ráadásul édesanya is. Párjával, Mikus Áronnal másfél éve született meg a kislányuk, Mikus Bella Szófia, aki teljesen megváltoztatta az életét.

„Háziasszonyként is maximalista vagyok, szeretem a rendet és a tisztaságot. Van egy kialakult rutinom. Ébredés után reggelit készítek Bellának, utána nagyjából reggel héttől délig takarítok. Ezután kimegyünk a szabadba, sétálunk, játszunk, majd ezt követően elaltatom, és akkor van magamra fél órám. Olyankor ebédelek. Mire befejezem, már fel is ébred, játszunk, és lassan beesteledik, jön a fürdetés. Ez azokon a napokon van így, amikor nem dolgozom és csak Bellával vagyok” – engedett bepillantást a mindennapjaikba a Bestnek.

Elmondása szerint a kislánya megszületésével vált igazán felelősségteljes felnőtté, valamint édesanyja gyermekeként is most teljesedett ki, mert most értékeli igazán mindazt, amit tőle kapott. Hangsúlyozta: bármilyen nehéz időszaka is van, a szeretet mindig erőt ad neki. 

Gigi a terhessége ideje alatt 30 kilót szedett fel, az immunrendszere pedig legyengült a hirtelen jött plusz súlytól. Mindent meg akart adni Bellának a pocakjában is, így nem érdekelte, mennyit hízott, viszont a születése után már nem volt megelégedve a fennmaradó kilókkal. A fogyás folyamata azonban felgyorsult, mert elkapta a Covidot is.

„Fél éven át pánikrohamokkal küzdöttem. Volt olyan éjszakám, amikor kértem Áront, hívjon mentőt, mert olyan légszomjam volt, hogy úgy éreztem, megfulladok. A harminc kiló plusz miatt még nehezebben viseltem a pánikrohamokat. 

Tudtam, le kell adom a súlyfelesleget, hogy érezzem, ura vagyok a testemnek, és egyúttal leküzdöttem a pánikot is” – vallotta be a megpróbáltatásokkal teli időszakról.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!