Új korszak

2022.05.30. 07:05

Tönkrement Kautzky Armand házassága

A színész felesége egy időre elköltözött közös otthonukból.

Huszonkét év után tönkrement Kautzky Armand házassága. Először csak a szomszédok pletykáltak arról, hogy szétköltözött a híres házaspár. Az ország legismertebb férfihangja, a magyar James Bond most már meg is erősítette, hogy Adrienn-nel külön utakon folytatják.
A színész a solymári házukban maradt, a felesége költözött el. A közös családi fészekről egyébként sem szeretnének lemondani, és még a válási papírokat sem adták be – az is lehet, hogy csak átmeneti időszakról van szó.
„Közösen döntöttünk arról, hogy picit lazábbra vesszük a házassági kötelékeket. Huszonkét év együttlét után mindkettőnknek szüksége van a szabadságra, az önállóságra, hisz a gyerekek is felnőttek már, élik a saját életüket, ennek joga pedig talán minket is megillet a feleségemmel, független attól, hány évesek vagyunk és mióta vagyunk együtt” – mondta a különválás okairól Kautzky.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában