Komoly trauma

2022.06.14. 15:05

Terhesen elhagyta, ilyen most a viszonya gyereke apjával Stahl Juditnak

Stahl Judit gyermeke nem a férjétől született, hanem Rochlitz Andrástól, a Park Könyvkiadó ügyvezető igazgatójától – aki terhesen elhagyta a korábbi műsorveztetőt.

Már 18 éves Stahl Judit gyermeke. Mint ismert, Hanna nem a korábbi műsorvezető férjétől, Bohus Csabától született – azonban az ő nevét viseli. A lány egy nagy szerelem gyümölcse, de a férfi még terhesen elhagyta őt, az édesanya erről a Klubrádió Szavak túl című adásában mesélt - szemlézi a Bors.

Amikor én terhes lettem a gyerekemmel, az egy nagy-nagy szerelemből volt, és az a szerelem engem terhesen elhagyott. És én azt éreztem, ha ő ilyen jó ember, amilyen, milyen rossz ember lehetek én, ha engem egy ilyen kiszolgáltatott helyzetben elhagy

– fogalmazott a műsorban Stahl Judit, akinek a Park Könyvkiadó ügyvezető igazgatójától, Rochlitz Andrástól született a gyermeke.

„A gyerekem nem a férjemtől van, de nagy szerelem volt. A férjem már annyira nem bírta ezt a nagy szerelmet, hogy elment az USA-ba főzni tanulni. Nagyon régóta vagyunk együtt, és nagyon sok mindent túléltünk együtt, és remélem túl is fogunk. De ez picit már neki is sok volt” – emlékezett vissza a korábbi műsorvezető, aki amikor felhívta a férjét a hírrel, és hogy mos mi legyen, azt a választ kapta:

„Vállaljuk! Az életünk fog kiteljesedni”

A korábbi műsorvezetőhöz először az egyik barátnője költözött oda, aztán férje még a szülés előtt hazajött külföldről.

Most már így túlélve mindent, hogy rendeződtek a dolgok, és Hanna jóban van az édesapjával, nagyon jó! Sok mindent túléltünk

– fogalmazott Stahl Judit.

Elmondta azt is, Hanna másfél éves volt, amikor az apukája jelentkezett, és akkor a férje azt mondta, nekik ezt engedniük kell, mert a lányuknak ez jó lesz, szüksége van a biológiai kapcsolatra. Stahl Judit azt is bevallotta, sokszor kibeszélték a történteket lánya édesapjával. És hogy igazat adtak-e egymásnak?

Leginkább értjük a másikat, de ez nem azt jelenti, hogy nem fájt

– fogalmazott.

A korábbi műsorvezető elmondta, sok évnek kellett eltelnie, hogy túl legyen a történteken.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!