Nagyon kínos

2022.09.01. 15:55

Kitálalt Gáspár Laci balhéjának részleteiről a szórakozóhely: súlyos dolgokat állítanak

A balatonfüredi bár reagált Gáspár Laci minősíthetetlen viselkedésére. A Borsnak elmondta a szórakozóhely szóvivője, hogy amit a zsűritag Balázséknál mesélt az esetről, eléggé hiányos, így ők is elmondták a saját verziójukat a helyszínen történekről.

Forrás: Bors

Fotó: Végh István

Hétfőn látott napvilágot a Reddit nevű közösségi oldalon egy videó, ami lavinát indított el a média és Gáspár Laci életében. A képsorokból az látszott, hogy Laci magából kikelve üvöltözik egy balatonfüredi szórakozóhely személyzetével, miközben azt ordítja, hogy „Most mondjad, tesó! Élőben mondod, 350 ezer néző néz. Most mondjad, ba**meg!” De, mint kiderült, ez csak a jéghegy csúcsa.

A Bors utolérte a bár vezetőit, akik Lacitól meglehetősen eltérően gondolnak vissza arra az estére.

– Szórakozóhelyünk mint mindig, szombaton is 4-kor zárt. 

Nem Gáspár úr az első, aki ezt nehezményezi a vendégeink közül, de mondhatni, eddig ő kezelte legrosszabbul ezt a helyzetet. 

– Szokás szerint megkértük a még bent maradt vendégeket, legyenek kedvesek távozni – kezdte a lapnak a bár szóvivője, és innentől vált érdekessé a dolog. – Laci nem akart menni még a feleségével, és úgy emlékszem, egy-két emberrel a pultnál ülve elengedte a füle mellett a kérést. A pultosfiú még háromszor megkérte, mire ő felcsattant, és elkezdte kioktatni, hogy a pult belső oldalán neki mi a dolga, és mit is képzel magáról…

 A felesége végig mondta neki, hogy menjenek, próbálta elrángatni. Erre kétszer is úgy meglökte, hogy azt hittük, elvágódik, úgyhogy a rádióban említett lila foltok a karján azok magától Lacitól vannak. 

– Niki már annyira kivolt rá, hogy azt kiabálta; „én Isten lánya vagyok, te nem beszélhetsz így velem” – tette hozzá, majd elmondta, hogy is került sor Laci származásának firtatására.

Senki sem tökéletes

– A személyzet pakolt, szedte a poharakat, nem is foglalkoztak volna már vele, mert annyira kellemetlen volt az egész, de Laci csak folytatta, mocskolódott tovább. 

Kevésbé hallatszik a videón, de mielőtt a kolléganő a származását firtatta volna, ott egy »leszbikus k*rva« kipattant a szájából… Itt megjegyezném, mindenféle rasszizmustól elhatárolódunk. Nyilván ilyen stílusra a válasz is hasonló volt, de kénytelen volt a porta és a személyzet is az ő szintjére süllyedni, mivel a szép szóból nem értett 

– nyilatkozta a lapnak a bár szóvivője.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!